Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams
Zadig & Voltaire 10 Artikel

Zadig & Voltaire parfym

Zadig & Voltaire parfym: Elegans och rock

Om du är ute efter en parfym som är både vild och lekfull har du hittat rätt med zadig voltaire parfym: Fransmannen Thierry Gillier grundade sitt modemärke Zadig & Voltaire i slutet av 1990-talet. Varumärket är uppkallat efter den franske filosofen och författaren Voltaire och hans litterära karaktär Zadig från den filosofiska romanen Zadig eller Ödet : en orientalisk berättelse.

Sedan 2003 arbetar den svenska modellen Cecilia Bönström som chefsdesigner hos Zadig & Voltaire med ansvar för märkets styling. Varumärkets mode och parfymer, som kännetecknas av fransk elegans blandad med rock, sätter nya standarder för hur lyx definieras.

Parfymer från Zadig & Voltaire

Dofterna från det franska varumärket övertygar med balanserade, unga och moderna toner – oavsett om du väljer en Zadig & Voltaire eau de parfum eller föredrar en eau de toilette. Parfymduon This is Her and This is Him är Zadig & Voltaires flaggskepps som skapades i samarbete med parfymhuset Beauté Prestige Internationale. Parfymerna förkroppsligar kärnan i zadig voltaire parfym och är populära accessoarer som kompletterar det franska varumärkets mode perfekt.

  • Zadig & Voltaire This is Her!: En vit flaska med svart text är allt en bra parfym behöver. Doften av vanilj, jasmin, kastanj, sandelträ och rosépeppar är omisskännlig med sina blommiga och träiga noter.
  • Zadig & Voltaire This is Him!: Den manliga motsvarigheten till This is Her är träig, temperamentfull och kännetecknas av citrontoner, vanilj, rökelse och sandelträ -–väldigt maskulin, väldigt individuell.
  • Zadig & Voltaire This is Us!: Unisex-doften släpptes 2020 och är speciell på så sätt att alla toner samexisterar. Den klassiska doftpyramiden med topp-, hjärt- och basnot finns inte i den här parfymen.

Framgångsreceptet från Zadig & Voltaire parfym

Föreningen mellan fransk chic med rock är unik och är det som gör märket så framgångsrikt. Hos parfymerna är det den omsorgsfulla kompositionen och rena designen som gör dem så populära. Dofterna står för individualitet, trendsäkerhet och fräschör och framhäver välbefinnande och självförtroende.

Köp Zadig Voltaire parfym billigt och framhäv din egen stil

Hos parfumdreams kan du köpa Zadig & Voltaire parfym till ett bra pris, välja mellan många olika parfymer och komplettera med passande vårdprodukter, exempelvis en deodorant eller duschtvål. Presentset är också alltid en bra idé – då kombinerar du flera produkter så att du får samordnade vårdrutiner.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube