Brun utan sol

44 Artikel
134
4/5 baserat på alla kundbetyg

Brun utan sol: För en solkysst hud året om

En lätt solbränna får dig att se fräsch och frisk ut. Din rosa sommarklänning ser också helt annorlunda ut när du har fått lite färg än den gör när du är blek. Med brun utan sol trollar du fram en solbränna även när solen inte skiner.

Dessutom är ju vare sig solbad eller solarium särskilt bra för huden. UVA-strålarna får huden att åldras i förtid, orsakar pigmentförändringar och åldersfläckar och försvagar dessutom bindväven.

Det är goda skäl för att använda brun utan sol. De flesta brun utan sol-krämerna innehåller dihydroxiaceton (DHA). Det är ett ämne som kroppen själv producerar och som utan betänkligheter kan användas på huden.

Brun utan sol-kräm, brun utan sol-spray eller brun utan sol-mousse?

Det finns många olika slags brun utan sol-produkter. De finns som koncentrat, lotion, kräm, spray och som mousse. Men vilken passar dig bäst?

  • Brun utan sol-mousse: Med en mousse syns resultatet snabbt. Det tar bara cirka 60 minuter innan du blir läckert brun. Produkten är lätt att applicera med en handske så att du slipper fläckar på händerna.
  • Brun utan sol-spray: Sprayen är ett bra alternativ för svåråtkomliga ställen. Spraya huden tunt och låt sprayen verka. Produkten behöver i regel inte gnuggas in i huden.
  • Brun utan sol-kräm: Brun utan sol som kräm är nog den vanligaste typen. Den är lika lätt att applicera som en vanlig vårdande lotion. Även den appliceras helst med en handske på så att du sliper fula fläckar på händerna
  • Brun utan sol-koncentrat: Koncentratet blandas med din vanliga kräm eller lotion. Fördelen är att du själv väljer hur brun du vill vara.
  • Brun utan sol-lotion: Lotionen är perfekt för alla som föredrar det lätta och naturliga. En liten mängd brun utan sol har tillsats bodylotionen för ge huden lite färg.

Köp brun utan sol hos parfumdreams och skapa lite sommarkänsla

Hos parfumdreams hittar du din brun utan sol för en läcker solbränna året om. Tänk på att välja en till två nyanser mörkare än din naturliga hudton. Så slipper du en solbränna som ser konstgjord ut. Det spelar ingen roll om du väljer en brun utan sol-spray eller en brun utan sol-kräm.