HYPOAllergenic

28
3,5/5 baserat på alla kundbetyg

HYPOAllergenic – kosmetika för känslig hy

HYPOAllergenic är kosmetikamärket för alla som har superkänslig eller allergibenägen hud. Nu behöver du inte längre leta efter produkter som din hud tål. Med makeupprodukterna från HYPOAllergenic får du en oemotståndlig look utan att belasta huden. Tänk på: Alla HYPOAllergenics produkter är dermatologiskt testade och innehåller endast ingredienser som inte utsätter huden för påfrestningar och som inte kan utlösa allergiska reaktioner.

Naturligt vacker: Makeup från HYPOAllergenic

Makeupmärket grundades redan 2015 av Bell Cosmetics och arbetar enligt mottot ”Mindre är mer”. HYPOAllergenic använder därför huvudsakligen naturliga ingredienser och avstår i största mån från tillsatser som ännu inte konstaterats vara helt säkra. Därför är makeuprodukterna från HYPOAllergenic så . Med undantag för läpprodukterna så används inte heller doftämnen.

Varumärket finns sedan 2017 i Tyskland och vinner allt större popularitet. Inte minst för att de rena produkterna inte bara skonar din känsliga hud, utan även din plånbok.

Stort urval hos parfumdreams: Skonsam makeup från HYPOAllergenic

Makeupprodukterna från HYPOAllergenic kan användas av alla hudtyper, men framför allt av personer som har känslig hy. Man har avstått från att använda mineral- och konserveringsämnen. Med vårdande ingredienser skämmer makeupprodukterna samtidigt bort huden.

  • Ögonmakeup: De skonsamma sammansättningarna i HYPOAllergenic ögonmakeupprodukterna irriterar inte den känsliga huden runt ögonen och kan även utan problem användas av personer som bär kontaktlinser. Du uppnår en perfekt look tack vare den höga färgpigmenteringen samtidigt som produkterna håller länge. Det behåller även sin lyster och fastnar inte i de små vecken runt ögonen
  • Hudton: En strålande och jämn hudton utan att porerna täpps till, uppnår du med flytande foundations från HYPOAllergenic. De innovativa sammansättningarna täcker rodnader och små orenheter i huden. Produkterna är berikade med C-vitamin och vårdar och förser huden med fukt.
  • Rouge & bronzer: En fräsch och solkysst lyster får du med puderrouge och fin bronzer från HYPOAllergenic. Rougens krämiga textur gör den lätt att applicera och konturera. Den smälter sömlöst in i huden och ger en strålande solkysst lyster.
  • Allergiker kan se fram emot nagellacker i högsta kvalitet som håller länge, och som kompletterar HYPOAllergenics sortiment perfekt. Tack vare den innovativa sammansättningen som släpper igenom luft förses nagelplattan med syre under nagellacket.

Naturlig hudvård med innovativa sammansättningar

Hudrengörings- och hudvårdsprodukterna från HYPOAllergenic rengör huden skonsamt och förebygger samtidigt irritationer och rodnader. Med aprikoskärn- och jojobaolja samt A- och E-vitamin stärks hudbarriären och förses med fukt. Matchaextrakt och aloe vera lugnar huden och skyddar den mot skadlig miljöpåverkan.

Förutom klassiska HYPOAllergenic krämer och HYPOAllergenic rengöringsvätskor finns det även HYPOAllergenic serum och ansiktsoljor i HYPOAllergenics sortiment.

Huvuddelen av HYPOAllergenics sortiment är HYPOAllergenic veganskt. HYPOAllergenic arbetar dessutom för en miljövänlig produktion och alla produkter tillverkas därför i EU.

Köp HYPOAllergenic online hos parfumdreams

Känslig hud kan ofta reagera med irritationer eller rodnader på makeup. För att lösa detta problem har HYPOAllergenic skapat skonsamma sammansättningar som ger känslig hy ett strålande och fräscht utseende. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval produkter för känslig hy som lätt får allergiska reaktioner eller irritationer. Beställ enkelt önskad produkt med några få klick och få den skickad direkt hem till dig!