Kroppsvård

736 Artikel
7405
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp kroppsvård online – för en välvårdad hud

För dusch, hårtvätt eller efter dusch: Kroppsvårdprodukter är viktigt för den dagliga hudvården. Kroppsvården är även mångfasetterad. Från bodylotion till kroppsolja till bodybutter – hos parfumdreams kan du hitta en passande kroppsvårdsprodukt för alla hudbehov. Unna kropp och själ en välgörande paus i vardagen med förföriskt doftande kroppsvård.

Kroppsvårdsprodukter för alla behov – allt från kräm och lotion till olja

Ett näringsrikt bodybutter på vintern ersätter bodylotion med lättare textur för varma sommardagar. Beroende på årstid och hudens behov kan sammansättningen i kroppsvårdsprodukter variera från månad till månad. I parfumdreams webbshop hittar du allt som du behöver för att din hud ska må bra:

  • Bodylotion: Kroppslotionen är en klassiker och används gärna efter duschen på sommaren på grund av den lätta texturen. Den är lätt att applicera och går snabbt in i huden.
  • Kroppsolja: Kroppoljor är extra vårdande. Beroende på ingrediensernas sammansättning har de en uppstramande effekt eller efterlämnar t.o.m. en skir glans på huden.
  • Bodybutter: Bodybutter är ett näringsrikt alternativ till bodylotion och rekommenderas därför för hudvården under höst och vinter.
  • Massage- och eteriska oljor: En välgörande massage hör också till kroppsvården. Speciella massage- samt eteriska oljor kännetecknas av sin glidförmåga och ger huden tillräckligt med fukt.
  • Intimvård: Produkter för intimvård är speciellt anpassade efter behoven hos den känsliga regionen. De innehåller i regel ingen parfym och är mycket milda samt pH-neutrala.
  • Anti-cellulit: Dessa högeffektiva kroppsvårdsprodukter är kända för att stärka hudens elasticitet samt strama upp bindväven och därmed ge en fräsch look.
  • Hals & dekolletage: Det är viktigt att inte försumma hals och dekolletage i den dagliga hudvården. Med rätt kroppsvårdsprodukter som innehåller värdefulla ingredienser ger du detta område den uppmärksamhet det behöver.

Köp kroppsvårdsprodukter till billiga priser – upptäck det stora urvalet hos parfumdreams

Skäm bort din hud med näringsrika kroppsvårdsprodukter för torr hud och unna dig en liten paus i hemmet. Med bodylotion, kroppsolja med mera fixar du enkelt wellness inom hemmets fyra väggar. Passande kroppsvårdsprodukter hittar du i vårt stora urval här på parfumdreams. Beställ dina önskade produkter bekvämt från soffan i vår webshop eller i parfumdreams-appen.