Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
MCM 4 Artikel

MCM

Än idag symboliserar en doft från MCM den lyxiga livsstilen hos de rika och vackra. Damdofter från MCM är världsberömda och populära kosmetiska produkter för it-girls och trendsättare. Det kreativa märket med den berömda logotypen har funnits sedan 1970-talet. På den tiden ansågs den bayerska huvudstaden München vara den hetaste platsen för kändisar. Och den påhittige företagsgrundaren Michael Cromer uppnådde det som alla tillverkare av dyrbara damdofter ville - kända personligheter från film, TV, politik och näringsliv köpte hans skapelser. Än idag står en doft från denna serie för den där extra touchen av lyx och livsstil. Med en doft från MCM visar du både smak och stilkänsla. Peter Michael Cromer, grundaren av lyxmärket, lever inte längre idag, men hans ojämförliga produkter finns fortfarande tillgängliga.

Exklusiva dofter för mer i livetDamdofterna från MCM tilltalar alla sinnen. De lyxigt designade flaskorna fångar blicken redan innan de öppnas. Vem känner inte igen den världsberömda designen med eleganta element i brunt och guld? Dyrbara lädervaror för jetsetters är lika mycket ett uttryck för en lyxig livsstil som damdofterna i de exklusiva förpackningarna. Med en doft från detta okonventionella märke kan du perfekt visa att du har en förkärlek för något speciellt. Värdefulla ingredienser ger den där extra touchen av förförelse och livsglädje. Handplockad jasmin, vit mysk, saftiga hallon och ren ambrox är bara några exempel på en doftlinje som är oöverträffad. Och alla ingredienser har tagits fram med hållbarhet i åtanke. Skäm bort dig själv med denna touch av lyx!

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube