Nagellack

267 Artikel
966
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ett färgglatt nagellack sätter färg på ditt liv

Med färgade nagellack betonar du din personlighet och visar din stil. En stilren design för kontoret eller knalliga sommarfärger: En nagellackskollektion i favoritnyanserna är ett måste i varje badrum.

Köp nagellack: Vilken färg ska jag välja?

För händerna eller tårna: Med lite färg blir de garanterat ett blickfång. Färgurvalet är i det närmaste oändligt. På parfumdreams hittar du även din nya favoritfärg. Men när man ska köpa nagellack så undrar man ofta: Vad skiljer dem åt?

  • Topplack: Kallas även överlack. Det är genomskinligt och skyddar den nymålade nageln. Det finns högglänsande och matta varianter.
  • Baslack: Kallas även underlack. Det är genomskinligt eller lätt rosa och skyddar den naturliga nageln mot missfärgningar. Rekommenderas särskilt vid mörka färger.
  • Snabbtorkande nagellack: Har du bråttom? Välj de snabbtorkande varianterna och förkorta väntetiden för perfekt målade naglar.
  • Gellack: Lång hållbarhet och ultimat glans. Något mer tjockflytande och täckande, men behöver ingen lampa.
  • UV-nagellack: Torkar inte i luften, utan under en UV-lampa. Håller i 2-3 veckor och behöver speciell nagellacksborttagning.

Det finns ett passande nagellack för varje behov. I sortimentet hos parfumdreams hittar du allt som du behöver för välvårdade naglar. Från skyddande baslack till stilrena och knalliga färgade lack till hypoallergena nagellack. Utveckla din stil, visa din individualitet och lek med färger och effekter.

Vilket nagellack passar mig?

Neonrosa, vitt eller solgult: Nästan alla färger passar till solbränd hud. Mycket ljus hud kombineras bäst med varma röda, orange eller gula nyanser. Även nude-färgat passar utmärkt för stilrena kontorsnaglar. Rött nagellack är alltid ett blickfång och passar perfekt till partynätter eller på semestern.

Ett litet tips när du testar nya nagellacksfärger: Klistra fast genomskinlig tejp på naglarna innan du målar dem. På det sättet kan du enkelt se om den nya färgen passar till din outfit eller hudtyp. Om inte: Dra av tejpen och testa en ny nyans.

Så här applicerar du nagellack på bäst sätt

Unna händerna en rejäl manikyr innan du applicerar nagellacket. Klipp och fila dina naglar i önskad form och ta bort överflödiga nagelband. Ett baslack skyddar dina naturliga naglar och jämnar ut ojämnheter. Du bör alltid bära det under färgat nagellack för att få ett perfekt resultat. Låt det torka ordentligt.

Oavsett vilket nagellack du använder: Börja måla med penseln vid nagelbandet och ut mot nagelspetsen. Börja i mitten och arbeta dig över hela nagelns bredd med penseln, drag för drag. För att färgen ska glänsa behöver du måla ännu ett lager beroende på nagellack. Det sista steget är ett topplack, som ger dina naglar en matt eller glänsande finish.

Det viktiga är: Låt varje lager torka ordentligt. Det tar minst 10 minuter. Under den tiden bör du röra fingrarna så lite som möjligt. För otåliga är det en bra idé att välja ett snabbtorkande nagellack.