Hälsa från Swissdent

Tandvårdsprodukterna från Swissdent hjälper dig att hålla tänderna friska och vackra. Sortimentet fr… Ta reda på mer

Swissdent Hälsa

Tandvårdsprodukterna från Swissdent hjälper dig att hålla tänderna friska och vackra. Sortimentet från det schweiziska företaget omfattar tandborstar, tandkrämer, munsprayer samt många andra praktiska produkter som har med munnens hälsa och hygien att göra. Swissdent har allt sedan det grundades år 2006 av Vaclav Velkoborsky, med. doktor i dentologi, ägnat sig åt att ta fram innovativa lösningar för friska, vita tänder.

Tandvård från Swissdent för ett vårdat leende

Tandvårdsprodukterna som bygger på senaste forskningsrön erbjuder skräddarsydda tandvårdssystem bestående av tandborstar, tandkrämer och munsprayer. Den exklusiva produktserien produceras endast i Schweiz och de hållbara hudvårdsartiklarna har patenterats i flera länder. Tack vare låga abrasionsvärden bleker specialutvecklade rengöringsprodukter tänderna mycket skonsamt och stärker dem med värdefulla mineraler. De blekande tandkrämerna och munsprayerna tar bort tråkiga missfärgningarna som bildas när man dricker kaffe, vin och te. Patenterade verksamma substanser i tandkrämerna och munsprayerna hämmar bildandet av bakterier och tandsten och ger dig en fräsch andedräkt. Sortimentet avrundas med snygga presentboxar för alla som månar om sin hälsa.

Visste du redan Innehåll

Swissdent i Perfumdreams onlinebutik

Det moderna märket Swissdent erbjuder otaliga lösningar för rena tänder. Lösningar som inte bara rengör tänderna och stärker tandköttet utan även gör tänderna vitare. Många av produkterna i seten riktar sig mot kunder som efterfrågar markant vitare tänder. Dessa produkter avlägsnar smuts och inlagrade missfärgningar som kan orsakas av bland annat vin, te, kryddor och kaffe. Sortiment innehåller ett antal vårdande produkter utformade för att uppnå en perfekt rengöring av tänderna. Här handlar det om

 • set,
 • tandborstar,
 • tandkräm och
 • munhygien.

Tänderna bör alltid rengöras så noggrant som möjligt. För att tänderna ska kunna rengöras så enkelt och även skonsamt som möjligt, erbjuder dessa högkvalitativa produkter möjligheten att rengöra tänderna intensivt med milda produkter. De utsätter inte tandköttet för onödiga belastningar och här finns även produkter som är säkra att kombinera med varandra. Så slipper du oroa dig för att kemiska ämnen i olika produkter ska blandas och bilda en skadlig kombination. Vissa av Swissdents moderna tandvårdsprodukter är till och med patentskyddade. Användaren kan anpassa Swissdents tandvårdsprodukter efter sina egna behov.

Optimal tandrengöring med Swissdent

Swissdent erbjuder ett intensivt skydd för tänderna. De moderna tandborstarna rengör tänderna skonsamt samtidigt som de även kommer åt att rengöra mellan tänderna. Produkterna har testats och deras kvalitet garanteras av ett institut. På så vis kan användarna utgå från att inte bara tandborsten har en utformning och yta som gör att den tryggt kan användas för att vårda tänderna utan att detta även gäller tandkrämen och munvattnet. När det gäller tandkrämen är det viktigt att påpeka att denna har en synnerligen mild effekt och skonsamt avlägsnar avlagringar. Detta innebär en skonsam vård och rengöring av tänderna. Det finns rengöringsalternativ i form av varianterna

 • Pure
 • Extreme och
 • Gentle.

Vidare bör Swissdents produkter användas ofta för att få en optimal effekt. Vid behov kan många av artiklarna även kombineras till set. Färdiga set kan till exempel bestå av

 • en tandborste,
 • en tandkräm,
 • en necessär och
 • en munspray.

Swissdents Emergency Kit Extreme erbjuder till och med en Extreme Whitening för tänderna. Kunden kan själv välja om han eller hon vill ha en skonsam eller intensiv tandvård. En Pure Refreshing Mouthwash kan bidra till ökad munhygien, bättre rengöring av munhålan och godare andedräkt. Hur intensivt vårdande produkterna ska vara väljer man själv. Även hårdheten hos tandborstarna ska anpassas efter tänderna och tandköttet.

Blekande produkter från Swissdent

Med vissa av Swissdents produkter är det möjligt att uppnå en intensivt blekande effekt. Processen angriper inte tänderna, utan dessa blir ljusare med hjälp av en jämförelsevis skonsam blekning. Oönskade missfärgningar, vilka som regel beror på

 • kryddor,
 • te,
 • kaffe eller
 • rödvin

avlägsnas stegvis. Här är det viktigt att blekningen av tänderna får stöd av exempelvis ett Extreme Whitening-munvatten. Swissdent tillverkare dessutom en Extreme-tandkräm som även den förbättrar tandrengöringen genom en intensiv effekt. Om du vill bleka tänderna så intensivt som möjligt kan Swissdent ge dig stöd i denna process och även se till att hålla tänderna rena efter blekningen. Med andra ord har Swissdent ett rätt brett produktspektrum. Produktserien möjliggör en en fullständig tandvård. Beroende på önskemål kan tandkräm och munvatten även användas för att öka intensiteten ända upp till att ge en blekande effekt.

Swissdents koncept

Swissdents tandvård erbjuder ett skonsamt koncept som inte belastar tänderna och tandköttet, utan stegvis leder till förbättringar genom en vanlig verkningsprincip. Blekning kan uppnås med hjälp av regelbunden tandvård alternativet med hjälp av blekande produkter. Swissdent erbjuder ett beprövat och testat koncept, som delvis även är patentskyddat. Artiklarna är övermåttan högkvalitativa och kan därigenom garantera användaren en extra säker användarupplevelse. En skonsam tandvård kan intensifieras. En stor fördel med produkterna är att de är perfekt avstämda sinsemellan och därför riskfritt kan kombineras. Så slipper användaren oroa sig för att produkterna kan interagera och påverka varandra negativt. Här erbjuder Swissdent olika nivåer som även är möjliga att kombinera sinsemellan.