Ögonbrynspennor

9 Artikel
91
4/5 baserat på alla kundbetyg

Ögonbrynspennor – klassikern för ögonbrynen

Få kosmetikprodukter har en så lång historia som ögonbrynspennorna. Redan under antiken använde kvinnor i alla samhällsskikt pennor för ögonbrynen för att få ett mer uttrycksfullt ansikte och för att framhäva ögonen. Idag finns det ett nästan oöverskådligt utbud av ögonbrynspennor för alla behov. Även parfumdreams har ett omfattande sortiment för att det ska finnas en passande produkt för alla kunder.

Vad är viktigt att tänka på när man ska välja ögonbrynspenna? Tänk på följande aspekter:

  • Har ögonbrynspennan en borste, pensel eller en enkel spets?
  • Kan stiftet vridas upp eller bara vässas?
  • Vattenfast eller avtvättbar?
  • Välj en färg som passar till håret, de naturliga brynen och hudtonen

Applikatorn avgör hur mångsidigt ögonbrynspennorna kan användas. Den klassiska pennan för ögonbrynen har en enkel spets, med vilken ögonbrynen snabbt och enkelt kan betonas med korta streck. Den som inte har några ögonbryn eller vill ha mer fyllighet kan välja en penna med en fin borste. Med denna kan ögonbrynsfärgen appliceras på flera strån samtidigt.

Hitta den bästa pennan för ögonbrynen

Det är inte så lätt att hitta den bästa ögonbrynspennan för dina behov i det stora utbudet av produkter. Utformningen av stiftet är en viktig faktor för enkla ögonbrynspennor. Extra praktiskt är det med stift som kan vridas upp. Då behöver du inte vässa pennan regelbundet för att få en fin spets, som med traditionella pennor. Det är viktigt att tänka på hårfärg och hudton för att hitta en passande färg. Ögonbrynspennan ska absolut inte vara ljusare än hårfärgen och ha en något kallare ton än hudtonen. De naturliga brynen ska vara något mörkare än ögonbrynspennan, för en naturlig effekt.

Få en perfekt form på ögonbrynen med ögonbrynspenna

Wow-faktorn för ögonbrynen beror inte bara på ögonbrynspennan, utan det finns mycket annat att tänka på. När det gäller ögonbrynen är det bland annat viktigt att välja rätt form för ansiktet. För runda ansikten är det snyggast med ögonbryn som är plockade i en böjd båge, eftersom det får ansiktet att ser mer markant ut. För fyrkantiga ansikten är det tvärtom. Då får en rundad båge ansiktet att se mjukare ut.

För ovala ansikten kan ögonbrynen både ha en rund och kantig form, eftersom denna ansiktsform är naturligt proportionell. För ett hjärtformat ansikte är det viktigt att ge ögonbrynen en lätt rundad båge. På så sätt får man ett harmoniskt helhetsintryck. Vattenfast eller avtvättbar, med borste, pensel eller spets: Det omfattande sortimentet av ögonbrynspennor hos parfumdreams erbjuder rätt produkt för alla behov.