Aftershave-balsam & -lotion

84 Artikel
80
5/5 baserat på alla kundbetyg

After shave-balsam – den skonsamma vården efter rakningen

En våtrakning kanskada huden. Därför behöver framför allt ansiktshuden särskild vård efter rakningen. Den som tycker att en klassisk After shave är för kraftig, kan dock välja en mildareAfter shave-balsam. Den kombinerar de desinficerande egenskaperna hos after shave med de vårdande och fuktgivande egenskaperna hos en ansiktskräm för män. På grund av den lägre alkolholhalten är den skonsam och lugnar huden efter rakningen.

After shave-lotion som del av hudvårdsrutinen

Naturligtvis kan en After shave-lotion användas mer än i ansiktet. Alla delar på kroppen kan dra nytta av de vårdande egenskaperna – framför allt om du lätt får röda utslag efter rakningen. Först bör du dock alltid testa om du tåler after shave-lotionen på ett visst ställe. Intimområdet är naturligtvis ett undantag. För detta extra känsliga område på kroppen finns det extra milda vårdande krämer som ska förebygga röda prickar .

Men After shave-balsam bör inte vara det sista steget i ansiktsvården för män. För att göra huden redo för dagen bör du använda en fuktkräm . Den som vill ge huden extra kärlek kompletterar hudvården med ett ansiktsserum, som ska appliceras efter fuktkrämen.

Köp vårdande After shave-balsam hos parfumdreams

After shave-balsam appliceras efter rakning och förvandlar irriterad hud till slät, välvårdad och väldoftande hud. Många parfymtillverkare erbjuder dessutom After shave-lotioner som passar till deras doftlinjer. På så sätt kan du omge dig med din favoritdoft hela dagen.