Sante

24
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ren naturkosmetika från SANTE

SANTE hyllar inte bara naturkosmetika för att det är trendigt just nu. Märket har i mer än 30 år arbetat för planeten, miljön och djurens välfärd. Deras kosmetikprodukter bygger på naturliga ingredienser, är NATRUE-certifierade och säljs utan skadliga tillsatser. Den breda portföljen av rengörings- och hudvårdsprodukter för ansiktet, kroppen och håret passar för hela familjen. De har även makeupprodukter för ansiktshyn, ögonen och läpparna, så att du kan framhäva din individuella look.

SANTE naturkosmetika för naturlig skönhet utan samvetskval

SANTEs kosmetika är enkel att använda. Tillverkaren kompromissar inte vid framställningen. De satsar på helt naturliga dofter och utvalda extrakt från ekologiska odlingar. Dessutom använder de hållbara förpackningar av återvunna material som skonar miljön.

De flesta naturkosmetikprodukterna är veganska och innehåller inga animaliska ingredienser. Dessutom avstår märket konsekvent från djurförsök. Oberoende tester bekräftar effektiviteten hos den hudvänliga naturkosmetikan från SANTE.

Sante avstår medvetet från syntetiska färg-, doft- och konserveringsmedel samt råvaror som baseras på mineralolja. Inte heller tillsatser som silikon, parabener eller mikroplaster används. Utvecklingen, framställningen och produktionen av produkter äger rum på den koldioxidneutrala anläggningen i Salzhemmendorf i Niedersachsen.

SANTE kosmetika: Produkter för ansiktet, håret och kroppen

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval från Santes värld. Till klassikerna hör schampon för olika hårbehov, fuktgivande ansiktskrämer, uppfriskande duschgeler och naturliga tandkrämer. En överblick över de viktigaste kategorierna:

  • Sante hårvård: Här finns schampon, balsam och hårmasker för olika hårbehov, bland annat hårtvätt med ekologiskt koffein och arginin vid håravfall eller antimjällprodukter med lugnande ekologiskt enbär. Vaxer, geler, hårmousse och hårspray ger naturlig stadga och volym.
  • Sante tandvård: Tandkräm i olika smaker med eller utan fluor rengör milt och grundligt. De skyddar tänderna och tandköttet med ett verksamt komplex som testats av tandläkare. Mineraliska putsgranulat angriper inte tandemaljen.
  • Sante ansiktsvård: Rengörings- och ansiktsvårdsserien skapar en vårdad hudbild och är anpassad efter behoven hos olika hudtyper. SANTE kosmetika med probiotika skapar balans hos känslig och torr hud. Krämer, rengöringsgeler och masker med granatäpple passar bra till blandhyn. De tillför fukt och gör huden matt. Anti-aging-krämer med parakrasse och naturlig hyaluron dämpar de första rynkorna och bygger upp huden inifrån. Rengöringsgel, ansiktsvatten och fuktboostande kräm med ekologisk aloe vera återfuktar normal hy.
  • Sante kroppsvård: Duschgeler från SANTE friskar upp och piggar upp huden med citrusfrukter, mynta och ekologisk ingefära. Varianter med mandelolja och ekologisk aloe vera lugnar och skyddar mot uttorkning. Fast duschtvål säljs utan plastförpackning och räcker längre än vanliga duschgeler. Duschkrämer med kokosolja och vanilj gör huden mjuk och smidig och passar bra för skonsam, daglig rengöring. Kroppslotionen tillför huden fukt och skyddar den mot skadlig miljöpåverkan.

Det stora produktutbudet från Sante gör det möjligt för dig att integrera din förkärlek för naturkosmetika i din vardag. Den naturliga produktpaletten är stor och utökas ständigt.

Köp SANTE kosmetika hos parfumdreams

Hitta dina favoriter bland de många kroppsvårds-, ansiktsvårds- och hårvårdsprodukterna från SANTE som passar perfekt till dina individuella behov. De innehåller högkvalitativa ingredienser av naturligt ursprung, avstår onödiga tillsatser och är hudvänliga. Upptäck Sante naturkosmetika nu hos parfumdreams.