Nuxe

513
5/5 baserat på alla kundbetyg

NUXE – lyxig naturkosmetika för alla behov

Det framgångsrika företaget NUXE betraktas som ett av de första märken som var föregångare inom naturkosmetikan. Aliza Jabés – grundare och visionär av NUXE – utvecklade i Frankrike i slutet av 1980-talet olika vårdande produkter som inte bara skulle övertyga genom sina högkvalitativa förpackningar. Inte heller innehållet skulle lämna något utrymme för kompromisser. Planen lyckades: Fram till idag har märket lanserat otaliga kosmetikaserier och har registrerat 45 patent. NUXE arbetar alltid efter principen om att endast använda de bästa, naturliga råvarorna för samtliga produkter.

Njut av naturens mångfald tack vare NUXE

NUXE kosmetika erbjuder olika produkter som ska underlätta de dagliga hudvårdsrutinerna och bestå av de bästa ingredienserna. Företaget använda noga utvalda verksamma ämnen och beprövade sammansättningar som så gott som smälter samman med huden när de används. Det beror på de oljor som NUXE använder i många hudvårdsprodukter.

  • Nuxe ansiktsvård: Det franska kosmetikaföretaget säljer inte bara hudvårdsprodukter för ansiktsrengöring, utan tillhandahåller även lotioner, vätskor, dag- och nattkrämer, ögonbalsam och mycket annat. Förpackningen är alltid tilltalande och innehållet är anpassat efter hudens behov.
  • Nuxe kroppsvård: Kosmetikamärket har under åren utökat sin produktportfölj med näringsrika kroppsvårdsprodukter. Förutom duschgel, kroppsmjölk och kroppsoljor framställer NUXE produkter som skämmer bort kroppen med vårdande egenskaper och milda dofter.

Kosmetikaföretaget från Frankrike presenterar inte bara vårdande produkter för kvinnor, utan även Nuxe herrvård berikar sortimentet. Inom ansikts- och kroppsvård har NUXE valt ut speciella produkter som skämmer bort mäns hud och tillför den näring.

Njut av högkvalitativa vårdande produkter och makeup med NUXE

Det finns otaliga NUXE-produkter i sortimentet som tar hand om olika hudbehov och förser huden med innovativa och vårdande verksamma ämnen. De främjar målet om att skapa en vacker och jämn hudstruktur. Med diskreta dofter och värdefulla ingredienser kan du skapa avkopplande wellness-stunder hemma i badrummet.

Dessutom har NUXE utvecklat makeup som får hyn att stråla. Produktsortimentet är väl avvägt och mångsidigt. Här finns primer, tonade dagkrämer, puder och mycket annat. Varje produkt framhäver ansiktshudens skönhet och ger en alltigenom lyckat utseende.

För att belasta miljön så lite som möjligt strävar NUXE efter att använda så få ingredienser som möjligt i sina produkter. Till peelingprodukter använder företaget naturliga mikropärlor utan plast. Dessutom respekterar kosmetikamärket djurens välfärd och använder endast icke-animaliska ingredienser.

Upptäck och lär känna NUXE online hos parfumdreams

Använd naturens välgörande verksamma ämnen och inarbeta dem i din dagliga hudvårdsrutin med NUXE hudvårdsprodukter. parfumdreams har valt ut ett urval produkter som säljs online. På så sätt är det enkelt att handla NUXE till ett förmånligt pris och låta dig övertygas av de positiva egenskaperna. Med några få klick kan du beställa NUXE hudvårdsprodukter på internet och få dem bekvämt hemskickade – för en naturlig hudvårdsupplevelse som talar för sig självt.