Paddelborstar & platta borstar

70 Artikel
48
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Paddelborstar – perfekt för långt, tjockt hår

Framför allt lockigt och tjockt hår är ofta svårt att tygla. En liten, smal borste kan knappast reda ut håret eller ge håret en vacker glans. Platt- och paddelborstar däremot har tagits fram speciellt för behoven hos långt och tjockt hår. På så sätt reds håret ut effektivt utan att det slits sönder. Plattborsten är platt, bred och tillverkad av de bästa materialen och är ett riktigt bra hjälpmedel vid styling och frisering.

Vad är speciellt med plattborstar?

Platt- och paddelborstar är visserligen mycket bra för långt, tjockt hår, men de kan även borsta igenom kort och tjockt hår på bästa sätt. I handeln finns många typer av hårborstar i olika storlekar. Låt oss ta en närmare titt på produkterna för att hitta en paddelborste som passar just dina behov.

  • Borstmaterial: Vissa paddelborstar består av trä, andra av plast. Det finns även plattborstar som är gjorda av metall eller keramik. Borstar av naturmaterial anses vara mest skonsamma mot håret, eftersom de inte ruggar upp hårets fjällskikt. Om du ska styla hår som snabbt blir fett bör du välja en borste av plast.
  • Borstens längd: Det finns platt- och paddelborstar med kort eller långt skaft eller helt utan skaft. Beroende på utförandet kan borsten användas på ett meningsfullt sätt eller få plats i makeupväskan eller resväskan. Det viktigaste är att borsten är lätt att hantera. På så sätt kan både kort och långt hår kammas snabbt och på ett skonsamt sätt.
  • Borstens kvalitet: De flesta plattborstar håller hög kvalitet, medan andra produkter inte har ett lika bra utförande. Med hjälp av ett självtest kan borstens kvalitet snabbt bedömas. Dra helt enkelt borsthuvudet över handryggen. Om borsten inte river, rycker eller sticker handlar det om en mycket bra hårborste.

Varför är platt- och paddelborstar så omtyckta?

Du ska inte låta slumpen avgöra valet av rätt hårborste. Det är inte bara hanteringen, utan även rätt form som är avgörande för att frisera håret på ett tillförlitligt och behagligt sätt. En plattborste kombinerar gärna många olika fördelar och är därför omtyckt av många användare.

  • Reda ut håret: Tack vare många borst och den speciella borstformen kan håret redas ut snabbt och tillförlitligt. Det gör borstningen till ett rent nöje varje dag.
  • Föna håret: Om du använder paddelborsten när du plattång, men den kan tygla håret på ett praktiskt och okomplicerat sätt utan att skada det.
  • Styla håret: Eftersom dessa hårborstar är ganska breda, kan de kamma igenom mycket hår på en gång. Det minskar belastningen vid stylingen och skonar hårets struktur.

En platt- och paddelborste kan främja hårstylingen på olika områden och belastar varken hårbottnen eller hårstråna.

Köp platt- och paddelborstar hos parfumdreams

Det går att köpa platt- och paddelborstar i olika storlekar och utföranden. Du hittar ett stort urval hos parfumdreams. Det är alltså ganska enkelt och okomplicerat att hitta en prisvärd paddelborste och själv låta sig övertygas av produktens kvalitet.