Hårstylingprodukter

683 Artikel
4439
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårstyling: Gör det bästa av ditt hår

Hårstyling är för många människor en viktig del av den dagliga skönhetsrutinen. När vi kammar och formar håret med hårstylingprodukter får det oss att må bra och ger oss självförtroende. För om man känner sig tillfreds med sin hy och sin frisyr startar man dagen med en bra känsla och det syns i utstrålningen.

Hitta den rätta hårstylingprodukten

Hårstylingprodukter finns det massor av och vad just du behöver och gärna använder, beror på olika faktorer:

 • hårlängd
 • hårets tjocklek
 • hårstruktur
 • önskad effekt och stylad frisyr

Ett långt hår med härliga strandvågor behöver andra produkter än ett stramt uppsatt hår. Eftersom urvalet av produkter är så stort, kan alla hitta en passande produkt.

Vilka hårstylingprodukter finns det?

Det finns ett stort antal hårstylingprodukter från många olika märken. Till de mest använda stylingprodukterna hör dessa:

 • Hårmousse: Den ger håret stadga och mer volym. Det går även att forma det lockiga håret med denna produkt. Många hårmousser innehåller dessutom ett värme- eller UV-skydd, så att håret blir ännu mer skyddat.
 • Värmeskyddsspray: Ett värmeskydd för hår används innan styling med hårfön, plattång eller locktång, så att håret inte blir skadat utan skyddas mot hög värme som dessa verktyg alstrar. Då behåller håret sin glans och blir inte sprött och kluvet.
 • Hårgelé: En hårgelé/hair gel ger stark stadga och får håret i önskad form. Hårgelén gör det möjligt att framhäva hårstylingen.
 • Hårvax: Ett hårvax gör så att håret blir lättare att styla. Det ger stadga till håret men ger mindre definition och skapar en naturlig look.
 • Hårspray: En hårspray fixerar varje frisyr och ger den en glansig finish. Hårsprayer är lätta att använda och ser till att frisyren behåller sin form.
 • Torrschampo: I första hand är inte torrschampon vårdande produkter, men de underlättar hårstylingen. Framför allt tunna hår får mer stadga av denna produkt. Då blir det lättare att skapa volym och frisyren håller bättre.
 • Stylingprodukter för lockigt hår: Det lockiga håret har andra krav än slätt hår och behöver speciella produkter för att få rätt form. Stylingprodukter som lockkräm, lockmousse och lockspray gör lockarna hållbara och ger dem stadga, volym och glans, alltefter behov.

Handla hårstylingprodukter hos parfumdreams

Vilken hårstylingprodukt som är den rätta för dig, beror på vad du vill göra med håret. Om du stylar ditt korta hår och vill ha hållbar stadga är hårgelé eller hårvax den rätta produkten. Om du vill fixera ditt uppsatta hår och se till att det håller formen hela dagen, ska du satsa på en hårspray. Upptäck en hel värld av hårstylingprodukter hos parfumdreams och gör det bästa av ditt hår