Lavera

84
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Lavera: Skonsam naturkosmetika med kvalitetskrav

Märket Lavera finns sedan 1987 och övertygar sedan dess med vårdande naturkosmetika. Företaget grundades av Thomas Haase, som ville utveckla skonsam kosmetika med naturligt ursprung och därför grundade företaget Laverana med märket Lavera. Lavera är latin och betyder ”den sanna”, slutstavelserna ”na” står för naturkosmetika och visar tydligt företagets anspråk redan i namnet.

Med sin pionjäranda har Thomas Haase fram till idag lyckats förverkliga sin idé om naturlig kosmetika och skapa det som andra tillverkare saknar. Lavera naturkosmetik utsågs 2019 till århundradets märke av förlagsgruppen DIE ZEIT och Lavera har även fått märket ”Green Brand” två gånger. Laverana uppnådde ännu en milsten 2019 när de tillkännagav sin klimatneutralitet. Det är alltså tydligt vad som är viktigt för märket: Naturlig kosmetika för människor, som inte påverkar planeten negativt.

Laveras naturkosmetika: Dessa produkter bör du känna till

Produkterna från Lavera omfattar allt som gäller hud- och hårvård. Även makeup, solskydd och tandvårdsprodukter finns i Laveras sortiment:

  • Hårvård från Lavera som schampo och balsam är populärt, på senare tid även i fast form med mindre förpackningsavfall.
  • Laveras kroppsvård erbjuder produkter för rengöring och -kroppsvård som duschgel, peeling, bodylotion, handkräm och deodorant.
  • Laveras solskydd ger naturligt skydd mot UV-strålning för huden.
  • Laveras makeup: Även inom detta område erbjuder naturkosmetikamärket ett stort sortiment.

Några av Laveras produkter har fått märket Öko-Test ”Mycket bra” och även många kvalitetssigill som NATRUE Standard eller BIO-Logo talar för märket.

Lavera står för kvalitet, transparens och naturlighet

Lavera står för ett kompromisslöst bejakande av naturliga ingredienser från kontrollerade ekologiska odlingar. Konsumenter som köper Laveras naturkosmetika kan därför känna sig säkra på att det inte innehåller kemikalier. Laveras produkter är skonsamma för alla hudtyper och passar både gammal som ung. Även när det gäller förpackning, transportvägar och värdekedjor samt distributionsled står Lavera för miljövänlig kosmetika, som är skonsam för både människor och planeten.

Med den motsvarande kvalitetsmärkningen på sina förpackningar vill Lavera ge kunderna tydliga besked och underlätta köpet. Redan vid första anblicken är det alltså tydligt att det handlar om förstklassig naturkosmetika, som kan köpas utan betänkligheter. Stödet till klimatskyddsprojekt och medvetenheten om att jordens framtid beror på människorna, gör Lavera till ett tillförlitligt märke med högt ställda krav. Hela utvecklingsprocessen och produktionen sker i Hannover, så Made in Germany är inte något falskt löfte när det gäller Lavera.

Köp Lavera online hos parfumdreams.de

Hos parfumdreams kan du köpa Lavera online och i lugn och ro botanisera bland det stora produktutbudet. Oavsett om du letar efter en ansiktskräm, ett schampo eller ett presentset – hos parfumdreams hittar du alltid det du söker, oavsett om det är till dig själv eller en present till någon annan.