Varmluftsborstar & fönborstar

33 Artikel
110
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Varmluftsborstar för en varierande styling

En toppstylad frisyr fulländar varje outfit och får dig att må bra. För att du ska lyckas perfekt med din frisyr utan att behöva gå till frisören, finns det olika hårstylingverktyg på marknaden att ta till som hjälp vid stylingen. Mjuka vågor, lockiga hårslingor eller ett mjukt, slätt hår skapas lätt med varmluftsborstar. Med hjälp av olika borsttillbehör kan du styla håret på varierande sätt dag efter dag.

Med fönborstar får du en finish med volym

Det krulliga håret stylas mjukt med en rund fönborste. Den varma luftströmmen och den ofta använda jonfunktionen gör att hårets yttre fjällskikt blir slätt och silkesmjukt. De negativt laddade jonerna och verktygets keratinbeläggning ger en anti-frisseffekt och en glänsande finish.

En varmluftsborste passar för alla hårtyper och hjälper till att variera hårlooken. Innan du använder värmeborstar ska du vårda och skydda håret lite extra med ett värmeskydd.

  • Den trendiga looken med ett slätt hår får du om du långsamt drar värmeborsten genom hårslingan, från hårfästet till topparna.
  • För att skapa fina vågor rullar du upp håret runt borsten och böjer hårspetsarna inåt eller utåt.
  • För mjuka lockar tar du din runda fönborste och rullar upp en hårslinga mot hårfästet och håller den där i ca 20 sekunder. Ju mindre hår du rullar upp på borsten, desto intensivare blir lockarna.

Eftersom en varmluftsborste avger mindre värme än en vanlig plattång, skonar den håret och hårstrukturen.

Skonsam styling för varje hårtyp

Varmluftsborstar avger inte särskilt stark värme och kan därför användas även på fuktigt hår. Flertalet värmeborstar har olika värmenivåer och en kalluftsknapp, som gör att temperaturen optimalt kan anpassas till hårstrukturen. För fint och tunt hår räcker det med en låg värme för att forma håret på ett skonsamt sätt utan att skada håret. Den tjockare hårstrukturen kräver lite mer värme.

Olika tillbehör för varmluftsborstar

En ny look varje dag? Med olika tillbehör fixar din nya varmluftsborste detta i ett nafs. Beroende på hur du vill styla håret och på hårkvaliteten väljer du ett passande tillbehör:

  • Borsttillbehör med en större diameter (t.ex. 50 mm) skapar volym och fyllighet.
  • Mindre tillbehör med en diameter på ca 20 till 30 mm skapar lätta vågor i håret.
  • En paddelborste glider genom håret och skapar en trendig slät look.
  • Ett fönmunstycke ger en målinriktad och snabbt torkning.
  • Tillbehör med mjuka borst lyfter håret vid rötterna, skapar mer volym och passar därför fantastiskt bra för kortare hårpartier.

Det är alltså fullt tillräckligt med en högkvalitativ varmluftsborste för att skapa en mängd olika hårstilar. Knappast något annat hårstylingverktyg är så mångsidigt användbart.

Handla varmluftsborstar till förmånliga priser hos parfumdreams

Varmluftsborstar har en stor fördel: Du behöver inte längre hantera håret med fön, rundborste och andra lockframkallande verktyg, utan har ett hårstylingverktyg som låter dig skapa olika looker. Med varmluftsborstens passande tillbehör, stylar du håret på olika sätt varje dag och den låga värmen skonar samtidigt håret.

Hos parfumdreams hittar du professionella värmeborstar med utvalda munstycken och tillbehör. Då sparar du tid och pengar hos frisören och skapar din egen fönade frisyr på egen hand.