Ansiktskrämer för män

171 Artikel
6413
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ansiktskräm för män – för att även mannens hud behöver bra hudvård

Är det bara kvinnor som behöver ansiktsvård? Tvärtom: Även välvårdade män är attraktiva, framgångsrika och självsäkra! Att bara tvätta och torka räcker inte för att hålla ansiktshuden ung och frisk. Mannens hud, som är extra utsatt på grund av rakning, behöver extra mycket vård. Ansiktskräm för män, återfuktar huden, bildar en skyddande film och ger ett friskt, fräscht utseende.

Det är inte idealiskt att använda partnerns kräm, eftersom ansiktskräm för män har en annan sammansättning än krämer för kvinnor. Mäns hud har en kraftigare talgproduktion och är, på grund av produktionen av testosteron, tjockare. Neutrala krämer, som passar både för män och kvinnor, ger visserligen en skön känsla, men har inte önskad effekt. Därför föredrag allt fler män en egen ansiktsvård, som hjälper dem att trivas med sin hud.

Ansiktskräm för män – ingredienserna gör skillnad

Visserligen innehåller mäns hud mer kollagen och håller sig därför spänstig längre, men talgkörtlarna orsakar ofta oren hud, framför allt hos yngre män. I mogen ålder blir även männens hud trött och livet sätter sina tydliga spår. Den regelbundna rakningen och miljöfaktorer i vardagen är ytterligare påfrestningar. Det lönar sig att ägna sig åt sig själv och sin hud!

En mängd tillverkare av ansiktskrämer erbjuder speciell hudvård för män, som omfattar allt från dagkräm för män till nattkräm. Men hur vet man vilken kräm som är rätt?

Även män har olika hudtyper:

  • Torr manshud fjällar, kliar eller stramar. Den behöver ennäringsrik ansiktskräm för män. Optimala ingredienser är bland annat jojobaolja och vitamin E.
  • Fet hud visar sig genom glans och en tendens till orenheter i hela ansiktet. Om huden på kinderna är torr, medan näsa, haka och panna glänser, tyder det på blandhy. I båda fallen rekommenderas ansiktsvård för män som innehåller lite fett, och därför ger mycket fukt.
  • Även män kan ha känslig hud. Denna blir snabbt irriterad och får rodnader. I detta fall är det optimalt med en mild ansiktskräm för mänsom lugnar huden. Det finns även högkvalitativa produkter som lindrar röda prickar efter rakning och därmed gör After shave överflödig.
  • Normal hud försummas ofta i hudvården. Men även den behöver en uppfriskande kick. Därför är en kräm för män, som ger fukt och endast lite fett, ett bra val.

Egenskaper hos ansiktskräm för män

En vårdande kräm för män som är anpassad efter den personliga hudtypen kan mildra de första tecknen på hudens åldrande. Även mogen manshud mår bra av en daglig skönhetsritual som blir till en rutin. Spänningar mildras direkt, glänsande partier försvinner. Försummad hud återhämtar sig och orenheter minskas. Det finns även speciell Anti aging-hudvård för män. Faktum är: En strålande vacker ansiktshud och den diskreta, manliga doften från krämen förbättrar självkänslan, oberoende av ålder.

Beställ ansiktskräm för män online hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar garanterat alla män sina passande hudvårdsprodukter. De har bäst effekt när de är anpassade för att användas tillsammans. Tvål, schampo, bodylotion, dagkräm och nattkräm för män kompletterar varandra bäst när de kommer från samma hudvårdsserie. Den som redan har hittat sitt favoritmärke väljer en passande kräm från detta. Det finns ännu en aspekt som man bör tänka på vid köp av ansiktskräm för män: Under den kalla årstiden får produkten gärna vara lite tjockare och innehålla mer fett än under sommaren.