Foundation

186 Artikel
8349
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Foundation för en jämn hy

Finnar, märken efter finnar, små blodkärl och rodnader i ansiktet är helt normalt. Hur bra hudvårdsprodukterna som vi använder än är, finns det många saker som påverkar hudens utseende, som genetik, näring och miljö. För att få hyn att se jämn ut, är därför en foundation ett perfekt val. Den jämnar ut oregelbundenheter i hyn och får ansiktet att se mer piggt och strålande ut. Även en lyxig ögonmakeup kommer mycket bättre till sin rätt om ansiktshyn ser jämn ut.

Foundations med olika finish

För att du ska hitta din bästa foundation bör du känna till vilken hudtyp och vad du personligen föredrar:

  • Matta foundations: De har en pudrig finish och rekommenderas särskilt för oljig hy. Denna foundation hjälper att kontrollera oönskad glans i ansiktet och håller sig i kombination med ett passande ansiktspuder extra länge matt.
  • Glowy foundations: Dessa foundations får hyn att stråla. Ofta innehåller de fuktgivande ingredienser, som vårdar hyn under hela dagen. De passar därför bra för den torra hyn, eftersom den vårdande finishen döljer de torra partierna extra bra.
  • Sidenmatta foundations: Foundations med en sidenmatt finish är en bra blandning mellan en matt och glowy foundation – inte alltför matt och inte alltför glänsande. De ger därför en mycket naturlig effekt och passar för varje hudtyp.

Foundations med olika täckning

Allt efter eget tycke och smak kan du välja foundations med låg eller hög täckning. Till vardags hör snarare en makeupbas med lägre täckning till de mer populära valen. Den döljer minimalt hyns oregelbundenheter och får hudens struktur att se naturlig ut.

Foundations med hög täckning passar extra bra om du ska lägga en lyxig make-up. Den jämna hyn gör att looken kommer extra bra till sin rätt. Vid appliceringen ska du alltid börja med lite foundation. Applicera hellre flera tunna lager, än att ta för mycket från början. Då slipper du att make-upen ser kakig ut.

Med olika sminktillbehör kan du dessutom påverka hur mycket täckning du vill ha. En sminksvamp skapar en extra naturlig look. Med en foundationborste kan du uppnå en extra hög täckning.

Handla foundations hos parfumdreams

Upptäck en hel värld av foundations hos parfumdreams. Oavsett om du föredrar en naturlig eller kraftigt täckande finish, kommer du att hitta det du behöver här. Testa foundations från lyxmärken eller butiksmärken och hitta dina nya favoriter – naturligtvis alltid till fördelaktiga priser.