Bestseller

L’Oréal Professionnel

1859
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

L’Oréal Professionnel Paris - hårvård i salongskvalitet

L’Oréal Professionnel har verkat i branschen i över 100 år. Det hela började med att L’Oréal utvecklade ett eget, innovativt hårfärgningsmedel. Därefter lade företaget sin fokus på ett friskt och strålande vackert hår. Produktpaletten omfattar förutom högkvalitativa vårdande produkter för alla hårtyper även stylingprodukter och hårfärgning. Produkterna utvecklades för att tillgodose kundernas höga krav och för att garantera att de får ett exklusivt hårvårds- och stylingresultat.

L’Oréal Professionnel: Innovativ teknologi för varje hårtyp

Produkterna från det exklusiva frisörmärket L’Oréal Professionnel är utvecklade i samarbete med hårstylister, för att möta professionella höga krav. På de stora modeshowerna visas trender och frisyrer gjorda av talangfulla stylister, som med de innovativa produkterna arbetar fram fantastiska looker och ständigt skapar nya trender och möjligheter. Låt dig inspireras av högkvalitativa hårvårds- och stylingprodukter som gör ditt hår strålande och friskt.

L’Oréal Professionnel-produkter för fantastiska looker

L’Oréal Professionnel är din partner för den dagliga hårvårds- och stylingrutinen. I sortimentet finns de rätta produkterna för varje hårtyp, som är intensivt vårdande och lämpliga stylingprodukter som får håret att hamna i blickfånget.

  • Om du har tunt hår som du vill få mer volym i, passar de vårdande produkterna i serien L’Oréal Professionnel Volumetry, berikade med värdefull Intra-Cylane, som djupt tränger in i hårfibrerna och tar fram en imponerande volym.
  • L’Oréal Professionnel har även en vårdande serie för en känslig hårbotten. Serien Expert Scalp Advanced passar för alla hårtyper. Seriens milda, vårdande produkter är berikade med sorbitol, som binder fuktigheten och motverkar torra, kliande partier. Samtidigt återfuktas varje hårslinga - redan efter första användningen.
  • Det långa håret vårdas intensivt med serien Expert Pro Longer. Den beprövade, professionella formulan med Filler A-100 och högkvalitativa, essentiella aminosyror vårdar hårlängderna ända ut till topparna och stärker hårfibrerna från grunden. Det förhindrar avbrutna hårstrån och kluvna toppar - och främjar ett långt, friskt hår.

Under årtionden har L’Oréal Professionnel tagit hjälp har hårexperter för alla sina hårvårdsserier. Det gör att du vårdar ditt hår på ett lika professionellt sätt hemma som hos frisören.

Handla L’Oréal Professionnel Paris hos parfumdreams

De pålitliga vårdande och stylande produkterna har testats av över 300.000 frisörer i hela världen. Det talar för den höga kvaliteten hos detta exklusiva märke. Skäm bort ditt hår med de senaste vårdande och innovativa kompositionerna. Hos parfumdreams hittar du ett omfångsrikt sortiment av de olika serierna från L’Oréal Professionnel Paris. Plocka ihop ditt eget set av vårdande och stylande produkter och upplev den helt underbara känslan av att vara hos frisören inom hemmets fyra väggar.