Bestseller

Paco Rabanne parfym

2188
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Paco Rabanne parfym – uttrycksfulla dofter, som förtrollar sinnena

Det är inte bara mode från den spanske designern Paco Rabanne som finns i handeln. Sedan 1969 framställer företaget även parfym och slår alltid an rätt ton hos alla doftälskare. Parfymer för män eller för kvinnor – Paco Rabanne- parfymer finns i olika kompositioner. Det är inte bara doftnyanserna som väcker uppseende, utan även märkets flakonger.

Exklusiva Paco Rabanne parfymer, som berusar och har en stimulerande verkan

Ingen flakong är sig den andra lik. Varje modell är lyxigt formgiven och särskiljer sig tydligt från det breda utbudet hos andra parfymtillverkare. Här finns former av en juvel, guldtacka och en pokal – flakongerna sticker verkligen ut. Men det är inte bara looken, som gör Paco Rabanne- parfymerna så speciella. Även innehållet är hänförande och talar direkt till alla sinnen.

  • Rabanne damparfym: Rabanne-parfymerna ger ett stilfullt och elegant intryck, är skapade med stor kärlek för detaljer och har en kreativ utstrålning. Doftinnehållet sträcker sig från träiga noter till blommiga och fruktiga accenter. Varje doft presenterar en speciell komposition, som i modern och stark samklang framhäver kvinnligheten och gör ett speciellt statement. För vardagen eller kvällens dejt: Paco Rabanne kan verkligen konststycket att skapa feminina dofter som är påfallande, lyxiga och intensiva.
  • Rabanne herrparfym: Rabanne förser även männen med sina väldoftande parfymer. Oförglömliga herrparfymer skapas i lika oförglömliga flakonger. Kryddiga doftnoter beblandar sig med blommiga extrakt, som ger en markant doftupplevelse. Komponenterna är samstämda in i minsta detalj, vilket gör att varje man som vill ge ett elegant och starkt intryck hittar en Paco Rabanne-parfym som passar just honom.

Rabanne-parfymer och kroppsvårdsprodukter utmärker sig med genomtänkta sammansättningar och ovanliga doftblandningar. Damdofterna går åt det sötare hållet medan herrdofterna har en markant kryddig karaktär. Ett medvetet koncept, som målinriktat väcker uppmärksamhet.

Spännande Rabanne parfymer, som utstrålar finess och elegans.

Rabanne får alltid till de rätta doftnyanserna när han utvecklar nya parfymer. Varje doft är ett äkta mästerverk, som inte har kommit till av en slump. Bakom varje Paco Rabanne-parfym döljer sig förstklassiga ingredienser, som väcker nyfikenhet. I dofterna finns därför alltid väl avvägda och samstämda topp-, hjärt- och basnoter.

När doften utvecklar sig kan den emellertid starkt variera från person till person beroende på kroppens kemiska sammansättning. Fantastiska doftextrakt harmonierar perfekt med varandra och ger en underbar doftupplevelse i särklass. Det gäller inte bara för Paco Rabanne-parfymerna, utan även för doftseten. I dessa presentset finns förutom en parfym även en tillhörande hudvårdsartikel. Paco Rabanne-parfymer är inte bara unika, utan även djärva. Både flakongerna och doftskapelserna provocerar och är i alla avseenden speciella och extravaganta.

Upptäck och handla Paco Rabanne parfym hos parfumdreams

Rabanne-parfymer är perfekta att ge bort i present: Till vänner, familjen eller till dig själv - vem du än ger dem till, blir mottagaren glad. Beställ Paco Rabanne-produkter till förmånliga priser hos parfumdreams och ta del av de olika dofternas mångsidiga värld. Du får inga svårigheter att hitta en ny favoritparfym som varje dag blir din lyxiga följeslagare.