Kiehl's

7220
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Kiehl's – högkvalitativ hudvård med naturliga ingredienser

När den tyskfödde apotekaren John Kiehl grundade företaget Kiehl's i New York 1851 visste han säkert inte att hans produkter skulle vara ännu mer populära efter nästan 200 år. F honom var det bara viktigt att tillverka högkvalitativ hud- och hårvård som var rik på naturliga ingredienser. Det internationellt framgångsrika kosmetikaföretaget förlitar sig än idag på bästa kvalitet och ett produktutbud som inte lämnar något att önska.

Näringsrik kosmetika från Kiehl’s för din naturliga vårdrutin

Kiehl's använder inga produkter som har testats med djurförsök vid tillverkningen av sina hudvårdsprodukter. Fokus ligger i stället på naturliga och lugnande aktiva ingredienser som tolereras väl av hud och hår. Därför innehåller många produkter utöver ringblomma eller rosa arctica även lavendel som har en uppiggande och regenererande effekt på kroppen.

  • Ansiktsvård från Kiehl’s: Varje hud har sina behov. Torr hud behöver mer fukt, medan känslig hud behöver skonsamma aktiva ingredienser. Det finns många produkter från Kiehl's för olika hudtyper i sortimentet. Varje ansikte kan rengöras varsamt med näringsrik peeling, krämer eller serum som är perfekt anpassade till hudens behov.
  • Kroppsvård från Kiehl’s: Men det är inte bara ansiktet som behöver vårdas med omsorg. Även resten av kroppen behöver en regelbunden näringsrik vård. För detta ändamål erbjuder Kiehl's rätt sortiment för att tillföra huden tillräckligt med fukt eller reparerar skadade hudpartier på kroppen. Det ger till och med irriterad hud möjlighet att andas och dra nytta av ingredienser som vårdar intensivt och länge.
  • Hårvård från Kiehl’s: Hår kan bland annat vara normalt, torrt, färgat, fint eller lockigt. Kiehl's erbjuder en lämplig vårdprodukt för varje hårtyp för att ge håret optimal näring från rot till topp. För att hjälpa dig med detta finns det schampo, balsam, hårolja, hårmasker och hårbottenpeelingar att välja bland. Som kronan på verket erbjuder Kiehl’s dessutom vax och stylingkrämer – för en intensiv vård och ett härligt mjukt hår.

Det stora produktutbudet från Kiehl’s är skapat för att passa alla. Samtliga produkter från Kiehl's är inte bara avsedda för kvinnor, utan passar även utmärkt för män. Kiehl’s herrvårdsprodukter erbjuder såväl skäggvård, ansiktsrengöring och krämer. Därmed får du inte bara produkter av hög kvalitet – du kan även köpa samtliga produkter från Kiehl’s till ett bra pris. Det innebär att kvalitet kan vara förstklassig och prisvärd på samma gång.

Exklusiv Kiehl’s kosmetika som håller vad den lovar

Med Kiehl’s kosmetika är det enkelt att ge kroppen en näringsrik vård. Produkterna kommer i snygga förpackningar som tydligt skiljer sig från andra tillverkare med sin förstklassiga men rena design. Ingredienserna är alltid av hög kvalitet och varumärket använder sig av unika formuleringar som uppfyller högsta krav.

Kiehl's produkter innehåller balanserade näringsämnen som lugnar huden eller vårdar skadat hår. Det går alltså att göra något bra för kroppen även under den dagliga vårdrutinen utan att utsätta den för onödig belastning. Konsistensen är lätt att arbeta in i huden och håret och lämnar inte kvar obehagliga rester. Det enda som återstår är den rena intensivvård som din kropp förtjänar.

Upptäck Kiehl’s mångfald hos parfumdreams och köp på nätet

Kiehl’s fokuserar på naturlighet i alla avseenden. Kosmetikaföretaget erbjuder inte bara enskilda Kiehl's-produkter, utan kompletterar också kontinuerligt sortimentet med fler vårdserier. Oavsett om du vill ha originalstorleken eller en praktisk reseförpackning – hos parfumdreams kan du köpa prisvärda produkter frånKiehl's på nätet. Så att alla enkelt och bekvämt kan övertyga sig själva om det framgångsrika företagets kvalitet och mångsidighet.