Parfymer från Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini föddes 1970 i Buenos Aires. Den tidigare världsstjärnan i tennis lanserade redan i… Ta reda på mer
1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Gabriela Sabatini Parfymer

Gabriela Sabatini föddes 1970 i Buenos Aires. Den tidigare världsstjärnan i tennis lanserade redan i artonårsåldern en doft med sitt eget namn – Gabriela Sabatini. Gabriela Sabatini står för både kraft och passion. Dessa egenskaper förenas i de dofter som bär hennes namn. Dofterna från denna vackra sydamerikanska har en förförisk utstrålning och är mycket populära.
Visste du redan Innehåll

Gabriela Sabatini-Parfüm – sportig och temperamentsfull

Som tennisspelare kunde Gabriela Sabatini alltid övertyga genom förstklassiga idrottsprestationer, som kvinna har hon också även alltid haft fokus på skönhet. Både sin egen och andra kvinnors, för hon har lanserat mer än en parfym under sitt namn. Parfymerna är ömsom sensuella och ömsom laddade med energi, en kombination som Gabriela uppskattar extra mycket. Den temperamentsfulla argentinskan har efter att hon avslutat karriären som tennisproffs, inlett en minst lika framgångsrik karriär som affärskvinna. Men redan flera år dessförinnan hade hon knutit sina första kontakter med kosmetikföretag. Hon gav licenser för doftserier, redan den första parfymen blev en stor succé. Den bar helt enkelt hennes namn „Gabriela Sabatini” och spelade hem segern direkt.

Gabriela Sabatinis framgångssaga – även en resa genom dofternas värld

Hon började spela tennis redan som sexåring och hon visade sig snart vara en stor talang. Parallellt med sina framgångar på tennisbanan har hon dock även filat på sin andra karriär. På 1990-talet var hon mycket framgångsrik och samtidigt kom även hennes första parfym med namnet „Gabriela Sabatini” ut. Bara några år senare följde dofterna „Magnetic” och „Daylight”. Ytterligare några år senare lanserades parfymerna „Cascaya”, „Bolero” och en hel rad andra parfymer med välklingande namn. Även om alla hade en smula varierande dofter, utstrålade samtliga den livslust och energi som kännetecknar deras namne. Av detta skäl är Gabriela Sabatinis dofter än idag riktiga långkörare. De fungerar i vardagen och inte bara kvällstid på grund av sina tunga ingredienser. Om du vill ha glädje av din nyköpta parfym så länge som möjligt bör du undvika att utsätta den för ljus vid förvaringen. Visserligen är små flaskor mer praktiska än en flaska som rymmer 100 ml, men om du bara använder parfymen sällan ska du inte låta den stå för varmt eller för ljust. Ytterligare ett praktiskt tips är att applicera parfymen på de ställen där huden är varm och du kan känna pulsen strax under. Detta är bakom örsnibbarna – ett klassiskt ställe för parfym – eller på handlederna, i armvecken eller hårfästet i nacken. Vill du förföra någon redan ikväll? Då bör du sätta ett par droppar av din favoritparfym i knävecken, så kommer du att dofta av den från topp till tå.

De senaste dofterna från Gabriela Sabatini

Till de nya doftlinjerna hör bland annat „Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night” vars rosafärgade skimmer i flaskan ger den en lätt hemlighetsfull framtoning. Eau-de-toilette-sprayen för kvinnor innehåller massor av blommiga doftämnen, mer feminin kan en parfym inte bli. Dess lätthet framhävs av rosa grapefrukt, passionsfrukt och svarta vinbärssorbet. Dessa återfinns i toppnoten och mjukar upp de efterföljande varma tonerna av sandelträ, muskot och vanilj. Mellannoten är det som utvecklas sist även hos Sabatinis parfymer och i denna parfym innehåller den freesia, jasmin och gardenia. Doftvattnets lätta karaktär säkerställer att det kan användas på sommaren och vid höga temperaturer utan att ”ha ihjäl” sin ägare. Eau-de-toilette-sprayen finns i storlekar på 20 ml eller 30 ml och har därmed rätt storlek för alla kvinnor som gärna varierar sig.