florence by mills

4
4/5 baserat på alla kundbetyg

Florence by Mills: Clean beauty-produkter för generation Z

Kosmetikamärket Florence by Mills står för högklassiga smink- och hudvårdsprodukter, speciellt framtagna för kraven hos generation Z. Märket grundades av skådespelerskan Millie Bobby Brown, som bl.a. är känd för sin roll i Netflix-serien Stranger Things. När Millie Bobby Brown utvecklade märket har hon tänkt på den egna hudens behov – hon vet därför exakt, vad gen Z vill ha.

Millie Bobby Brown kallas även för Mills och detta namn återkommer i märkets namn. Florence är namnet på Millies mormor, som under hela sitt liv har gjort saker som gör henne lycklig och som har fått henne att uttrycka och uppskatta sig själv. Det ska vara en förebild för alla unga kvinnor och uppmuntra till att inte låta sig påverkas av falska skönhetsideal.

Förutom alla fantastiska stilar som förmedlas av produkterna från Millie Bobby Brown, spelar dessutom hållbarhet en stor roll inom detta varumärke. Alla Florence by Mills-produkter är framtagna utan djurförsök och har inget animaliskt innehåll. De är veganska, PETA-certifierade och dessutom fria från syntetiska doftämnen, sulfater och parabener.

I och med detta möter Florence by Mills exakt de krav som generation Z ställer på ansiktsvård, för den här generationen vill inte bara ha produkter som passar perfekt för de egna behoven, utan vill även att de ska vara djur- och miljövänliga.

Florence by Mills-produkter: Försköning och vård på en och samma gång

Att uttrycka sig själv och definiera skönhet efter egna regler är det som produkterna från Millie Bobby Brown ska förmedla. Perfektion är inte viktigt i sammanhanget - perfekt är man när man mår bra i sig själv. Produkterna från Florence by Mills ska man ha roligt med, de ska vara lättanvända och alltid vara fria från skadliga ämnen.

Florence by Mills: Worth the hype?

I produkterna frånFlorence by Mills finns värdefulla antioxidanter, stärkande ämnen från växter samt essentiella vitaminer, som vårdar och ger huden näring. Det ger en strålande hud och en behaglig hudkänsla. Produkterna blev populära redan från start när de kom ut på marknaden och får alla att vilja känna sig som den framgångsrika, unga skådespelerskan och få en touch av Hollywoodglansen.

Högklassiga ingredienser, charmfull design och tilltalande förpackningar gör att produkterna övertygar även vid en närmare titt. Den unga hudens behov tas om hand med produkter från Millie Bobby Brown och tack vare Clean Beauty-filosofin slipper användarna ha dåligt samvete.

Handla produkter från Florence by Mills och spara kostnader

Hos parfumdreams kan du handla produkter från Florence by Mills till riktigt bra priser. Alla smink- och hudvårdsprodukter för dagligt bruk finns hos Florence by Mills och de är framtagna just för att användas varje dag.

Florence by Mills uppfyller hudens alla behov - utan att irritera huden och utan att du behöver få ett dåligt samvete. Handla produkter från Florence by Mills. Tack vare produkterna från Millie Bobby Brown står inget längre i vägen för att du ska känna dig som en ung Hollywoodstjärna.