Flowerbomb Spicebomb Bonbon

Viktor & Rolf parfym

1253
5/5 baserat på alla kundbetyg

Viktor & Rolf parfym: Hur en vänskap blev till ett lyxmärke

Märket Viktor & Rolf är kända för sin unika design, som ofta baseras på konst och litteratur. Viktor Horsting och Rolf Snoeren, grundarna av Viktor & Rolf, lärde känna varandra när de studerade på konstakademin i Arnhem i Nederländerna. Snart upptäckte de att de hade en gemensam passion för mode och bestämde sig för att skapa sin egen design. 1993 startade de sitt modemärke. Den första parfymen från Viktor & Rolf presenterades år 2005.

Det här är de populäraste dofterna från Viktor & Rolf:

Viktor & Rolf Flowerbomb: Denna doft från Viktor & Rolf förför dina sinnen med ett överflöd av blommiga och fruktiga aromer. Toppnoterna består av en riktig explosion av söt mandarin och bergamott, som kompletteras av en touch av te och ett stänk av fresia. I hjärtat av doften utvecklas en rik och förförisk mix av jasmin, rosenblad och orkidé, som fulländas av patchouli och mysk. Denna kombination ger doften en förförisk och feminin not som håller hela dagen.

Viktor & Rolf Spicebomb: Denna herrdoft från Viktor & Rolf imponerar med en kombination av kryddiga och träiga noter. Toppnoterna av stark peppar, kanel och grapefrukt ger ett livfullt och maskulint intryck. I hjärtat av doften döljer sig en blandning av läder, tobak och vetiver, som skapar en varm och rökig not. Basnoten av tonkaböna och vanilj ger doften en ljuv och söt not, som kompletterar doftens maskulina karaktär på ett perfekt sätt.

Bonbon från Viktor & Rolf: Denna parfym från Viktor & Rolf är en söt och fruktig doft som är oemotståndlig för kvinnor som föredrar intensiva aromer. Parfymens toppnoter består av mandarin, apelsin och persika, som gör doften uppiggande och fräsch. I hjärtat av doften utvecklas noter av jasmin och apelsinblommor som ger doften en blommig inriktning. Basnoten består av karamell, vanilj och sandelträ, som ger parfymen en sensuell och feminin avslutning.

Numera är lyxmärket Viktor & Rolf lika känt för sitt mode som för sina omsorgsfullt komponerade parfymer.

Dofter från Viktor & Rolf: Från liten skala till internationell berömmelse

Även fast Viktor & Rolf idag är ett internationellt lyxmärke började de i liten skala och arbetade hårt för att bygga upp sitt företag. I en intervju med brittiska Vogue berättade Viktor Horsting att de arbetade 16 timmar varje dag i början av karriären för att förverkliga sin vision. I parfymerna från Viktor & Rolf återspeglas deras ambition och smak.

Viktor & Rolf är kända för att sudda ut gränsen mellan mode och konst. Deras parfym Flowerbomb är inte bara en doft, utan även ett konstverk för vardagen. Den handtillverkade flakongen med sitt facetterade lock ser ut som en modern skulptur.

Köp Viktor & Rolf parfym hos parfumdreams

Upptäck Viktor & Rolfs doftvärld. Här hittar alla som älskar parfymer det de söker, både blommiga och kryddiga dofter. Upptäck de populäraste dofterna hos parfumdreams till fantastiska priser.