Flowerbomb

Spicebomb

Bonbon

Parfymer från Viktor & Rolf

År 2005 öppnade Viktor och Rolf sin affär på via Sant’Andrea i Rom - en affär som verkligen öppnar d… Ta reda på mer
1127
5/5 baserat på alla kundbetyg

Viktor & Rolf Parfymer

År 2005 öppnade Viktor och Rolf sin affär på via Sant’Andrea i Rom - en affär som verkligen öppnar dörren till helt andra världar. Olika perspektiv, jämvikt och symmetri. Optiska illusioner där golvet har blivit tak och taket golv, ja allt det som även barn fascineras av. Båda modeskaparna betraktas som intellektuella men ändå lekfulla och är båda födda 1969. Från allra första början kände sig båda attraherade av modevärlden och 1998 presenterade de sin första haute-couture-kollektion i Paris, en kollektion som uppmärksammades för sina förvridna och förvrängda snitt. Tio år efter att de grundat sitt modemärke 1995 lanserade Viktor & Rolf även sin första parfym. Med Viktor Rolf Antidote eau-de-toilettespray skapades en herrdoft som återspeglar det unika hos designerduon Viktor & Rolf.
Visste du redan Innehåll

Viktor & Rolf spränger en parfymbomb

De båda nederländska designerna Viktor & Rolf låter sig inte inordnas i någon stilriktning och just det är deras styrka. De avskyr ytlighet och lägger istället fokus på djup och detaljer. Att de skiljer sig från andra haut couture-designer och parfymörer visar även namnen på deras framgångsrika dofter. Viktor & Rolf Flowerbomb och Spicebomb är vad de heter och ger redan vid första ögonkastet en explosiv effekt. Damdoften Flowerbomb och herrdoften Spicebomb liknar också helt fräckt en granat som när som helst kan explodera. Även när det gäller doften är det explosivitet som gäller, i positiv bemärkelse. De båda designerna blandar klassiska värden med nya impulser och det märks även i deras dofter.

Lekfulla komponenter kombineras med lyx och elegans, Hollywood-glamour, extravagans och avantgarde framställs i all enkelhet. Viktor & Rolf Flowerbomb består av orkidéer och rosor tillsammans med te och bergamott, medan Spicebomb övertygar med chili och saffran, kanel, läder och tobak. Parfymerna från Viktor & Rolf älskas av alla generationer och tilltalar med sitt utseende och sin doft alla som inte vill följa strömmen. Den som upptäckt de sympatiska bomberna från denna designerduo vet vad hen vill och hur hen ska uppnå det. Låt dig svepas in i Viktor & Rolfs värld och upplev ovanliga dofter som fungerar både i vardagen och vid mer storslagna tillfällen.