Kroppsoljor

104 Artikel
240
5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp kroppsolja online: förföriskt doftande vård för en uppstramad hud

För mjuk massage eller som vård för krävande hud: Kroppsoljor kan användas på många olika sätt och anses som den äldsta hudvårdsprodukten. En exklusiv kroppsolja med förförisk doft passar särskilt bra för intensiv vård. För att bibehålla en hälsosam hud och ge den vad den verkligen behöver finns det torrolja i olika doftgrupper samt för olika hudtyper. Upptäck uppstramande kroppsolja som välgörande alternativ till bodylotion hos parfumdreams.

Kroppsolja i olika doftgrupper

Det bästa är att använda kroppsoljan direkt efter bad eller dusch, när huden fortfarande är fuktig. Då är det extra lätt att applicera den och den absorberas bättre. Kroppsoljan kan även hällas direkt i badvattnet för att skapa en vårdande badupplevelse. Många kroppsoljor kombinerar extrakt från olika naturliga ingredienser:

  • Uppstramande kroppsolja med rosblommor: Rosolja är känd för att stärka bindväven och strama upp huden. Doften av rosblommor är även effektiv mot inre oro och spänningar.
  • Lugnande kroppsolja med lavendelblommor: Även kroppsolja med lavendel har en lugnande effekt för kropp och själ. Den skira doften omfamnar sinnet och påverkar sömnen positivt.
  • Kroppsolja med morot: En bra kroppsolja för torr hud ska helst berikas med extrakt från morot. Med hjälp av vitamin A som finns i den får krävande hudpartier bästa möjliga vård.
  • Kroppsolja med mandel: För intensiv vård av känslig hud rekommenderas en kroppsolja som innehåller mandelolja.
  • Kroppsolja med jojoba: En torrolja med frön från jojobabusken går snabbt in i huden efter applicering och skyddar samtidigt effektivt mot uttorkning. Dessutom anses jojoba med värdefull provitamin A samt vitamin E vara särskilt skyddande för huden och inflammationshämmande.
  • Kroppsolja med mandelolja: Om huden är ansträngd och känslig lämpar sig en kroppsolja med makadamiaolja. Den ger huden tillräckligt med fukt och har en återuppbyggande effekt.
  • Kroppsolja med kokosnöt: Kroppsolja med kokosnötextrakt har en lätt textur och går snabbt in i huden. En torrolja med denna ingrediens är mycket populär, särskilt under sommaren, eftersom många produkter efterlämnar en diskret glans på huden – utan att den för den skull ser fet ut.

Tips: Även under graviditeten kan regelbunden användning av kroppsolja öka elasticiteten hos huden och därmed motverka bristningar. Därför innehåller många torroljor exklusiv jojobaolja.

Köp kroppsolja till billiga priser – upptäck det stora urvalet hos parfumdreams

Upptäck den kroppsolja som passar perfekt för dig och dina behov hos parfumdreams. I vårt exklusiva urval hittar du näringsrika kroppsoljor för torr hud, men även torroljor som har en uppstramande effekt. Beställ din favoritprodukt bekvämt i webshopen eller i parfumdreams-appen när du är på språng.