Betty Barclay parfym

74
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Betty Barclay parfym: Mitt i kvinnans hjärta

Betty Barclay parfym är ett tyskt varumärke. Företaget med säte i Nußloch utanför Heidelberg visar att även tyska företag kan hålla jämna steg med de internationella modemärkena. Fabriken som ursprungligen tillverkade underkläder var i toppform efter andra världskriget. Den köpte det amerikanska namnet Betty Barclay och ägnade sig åt framställning av mode och Betty Barclay parfym.

Förutom Betty Barclay tillverkar företaget idag även produkter under andra namn som finns i 70 länder. Betty Barclay vänder sig till kvinnliga kunder. Så är det också när det handlar om Betty Barclay-dofterna.

Betty Barclay Eau de Toilette och Eau de Parfum

Sedan 1992 säljer modeimperiet Betty Barclay-licenser för parfym. Men Betty Barclays parfym har också tyskt inflytande. Familjeföretaget producerar Betty Barclay-dofter som numera finns i förvånansvärt många varianter. Det finns över 40 Betty Barclay-dofter som säljer bra och har en trogen fanskara.

Följande parfymer från Betty Barclay är särskilt omtyckta hos parfumdreams:

  • Pure Pastel Lemon: Pastellfärger förebådar våren. Denna vårdoft har funnit sedan 2017 och framstår som en frisk färgklick. Grönt äpple, mandarin och citron svävar över den blommiga hjärtnoten av liljekonvalj, viol och fresia. En antydan av mysk, ambra och sandelträ avrundar doften från Betty Barclay – en okomplicerad doft som gör dig på gott humör hela dagen.
  • Wild Flowers: Naturens skönhet möter oss med speciell magi. Betty Barclay-parfymen Wild Flower förflyttar sinnena till en äng full av vilda blommor med en överväldigande doft. Nyfiken, modig och inspirerande: det är de egenskaper som denna doft förkroppsligar. Jasmin, ros och pion förenas med sprudlande citron och sött hallon. Vanilj, tonkaböna och ceder förankrar den blommiga blandningen i jorden.
  • Tender Blossom: Denna romantiska doft har skapats för att sprida vårkänslor. Precis som namnet utlovar spelar diskreta blomnoter huvudrollen i denna omtyckta doft från Betty Barclay, som kom ut på marknaden redan 2013. Denna parfym för känslosamma kvinnor har sedan dess fått en trogen fanskara. Noter av solmogen melon, exotisk litchi och diskret cyklamen svävar över hjärtnoten av elegant pion, fin magnolia och bedårande fresia. Doften klingar av på ett hemlighetsfullt och romantiskt sätt med mysk och solkyssta träsorter som ceder och sandelträ.
  • Dream Away: Låt drömmarna sväva iväg och förvandla vardagens realitet till ren magi. Denna feminint lekfulla parfym från Betty Barclay ger fantasin vingar och framhäver varandets lätthet. Den intressanta toppnoten av malört, äpple och mandarin utvecklas över en söt och sensuell bouquet av persika, jasmin och viol. Stimulerande patchouli, vanilj och vit mysk låter drömmarna klinga av långsamt.

Betty Barclay parfym och kosmetika för alla smaker

Parfymerna från Betty Barclay utstrålar lekfull kvinnlighet som följer kvinnor i alla åldrar i deras vardag. Glasflakongerna och förpackningarna är mycket vackra och variationsrika. Förutom dofterna har varumärket många kosmetikaprodukter som skämmer bort kvinnor i alla åldrar.