Parfymer och Butik från Betty Barclay

I över 50 år har varumärket Betty Barclay varit en symbol för självsäker kvinnlighet och suverän ele… Ta reda på mer
52
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Betty Barclay Parfymer och Butik

I över 50 år har varumärket Betty Barclay varit en symbol för självsäker kvinnlighet och suverän elegans. Precis detta utstrålar doftkompositionerna. Oavsett om du är förföriskt feminin eller stilfull så ger Betty Barclay dig chansen att betona och framhäva precis rätt delar av din personlighet. Du bestämmer vilken karaktär du vill vara och var du är på väg. Produkterna från Betty Barclay hjälper dig på vägen.
Visste du redan Innehåll

Betty Barclay och självförtroendet

Märket Betty Barclay står för självsäkra kvinnor med gott självförtroende, som tar för sig av världen och står för att de gör karriär. Detta feminina märke har över 50 år på nacken. Kvinnorna som använder detta märke utstrålar en intensiv sex-appeal. Många av dofterna från Betty Barclay präglas av en sval elegans. Men Betty Barclay säljer inte bara olika dofter på flaska, utan även andra produkter för kroppsvård i allmänhet. Förutom Barclays damdofter finns även

  • Betty Barclay Shower Gel
  • Deodorant
  • en duschkräm eller
  • kroppslotion.

Betty Barclay erbjuder kosmetikprodukter i olika linjer och ibland även i nyskapande kreationer. Till exempel är linjerna Bettypur och Barclay Woman mycket kända. En linje kan sprida en bestämd doft så att alla ingående produkter matchar varandra harmoniskt. Det betyder att kräsna kunder kan hålla sig till en doftnyans genomgående, utan att behöva harmoniera eller kombinera flera olika dofter med varandra.

Dofter från Betty Barclay

Vad tobak är för män, kan en doft från Betty Barclay vara för kvinnor. En intensiv doft med många harmonierande nyanser uppstår ur eleganta mellannoter som övergår i lätta doftnoter. Ett praktexempel på detta är eau-de-toiletten Betty Barclay Beautiful. Denna doft har en allmänt orientalisk touch med inslag av trä. Gemensamt för alla dofter från Betty Barclay är att de känns fräscha och inte alltför påträngande. Sammansättningen är dessutom blommig och fruktig. Mottot för parfymerna tycks vara att kunna förkroppsliga en perfektion. Även när alla lätta dofter har dunstat bort, dröjer sig en kraftfull men samtidigt ack så ljuvligt mjuk mellannot kvar. Överst återfinns

  • mandarin,
  • päron och
  • bergamott.

Mellannoten präglas av

  • blå freesia,
  • brasilianska gardenior och
  • jasmin.

Den orientaliska noten bjuder ibland på sandelträ och ambra. Vidare har märket även eleganta deodoranter i sprayform. Dessa ger en fräsch känsla som håller hela dagen. Ett exempel på en genuin doft är Tender Blossom med en stark betoning på blommiga noter. Som ett sensuellt inslag kastar sig även mysk in i doftleken. Mysken samverkar lekfullt med ceder- och sandelträkomponenterna. Betty Barclays dofter är alltid ett säkert kort vad gäller väldoft. De är varken för söta eller överdrivna. Betty Barclays dofter har en romantisk, feminin och lekfull framtoning, ofta med vissa överraskande inslag.

Kosmetiska produkter från Betty Barclay

Varje fräsch doft eller eau-de-parfum från Betty Barclay tycks även finnas i form av en kräm eller duschtvål. På så vis slipper du använda flera olika dofter som konkurrerar med varandra. De vårdande produkterna är rikhaltiga och håller hög kvalitet. Produkternas enastående kvalitet möjliggör därför en behaglig användning dagen lång. Betty Barclays produkter vårdar skonsamt huden utan att torka ut den samtidigt som de effektivt tillför den viktiga näringsämnen. Krämen tas till exempel snabbt upp utan att lämna efter sig en fet yta. Spännande och stimulerande komponenter sprider en långvarigt behaglig fräschör vid appliceringen och bidrar med en ungdomlig och mångsidig framtoning. När det gäller framtagning av nya dofter framstår märket som innovativt och unikt. Man presenterar regelbundet nya doftupplevelser och innovativa vårdande produkter.