Läppskrubb

5 Artikel

Läppeeling för mjuka, förföriska läppar

Från nariga, torra läppar till mjuk pussmun – Läppeelings är utformade så att de peelar den tunna huden på ett skonsamt sätt, tar bort döda hudceller och inte skadar huden. Efter användningen blir läpparna jämna och släta. Läppskrubbar finns i antingen små burkar, tuber eller som vårdande läppstift. Även perfekt för den personliga hudvårdsrutinen i hemmet och för snabb användning när du är på språng.

För vem passar en läppskrubb?

Läppeelings passar framför allt för dem som vill ha en jämn, sammetsmjuk yta. Genom yttre faktorer som solljus, make-up eller stress kan läpparna torka ut. Det gör inte bara läpparna mindre vackra, utan ger även en obehaglig stram känsla och spruckna, ömma partier. Detta kan dock motverkas enkelt med en läppeeling. En läppskrubb rekommenderas för alla som

  • vill ha jämna och välvårdade läppar,
  • som har torra läppar,
  • som vill ha bättre blodcirkulation i läpparna
  • och som vill förebygga de första rynkorna runt munnen.

Huden på läpparna är tunn och därför extra känslig. Det är den del på kroppen som har lägst fetthalt och har därför en begränsad förmåga att själva alstra fukt. Med mild vård kan du hjälpa den att bättre klara av dagliga påfrestningar.

Läppeeling med socker och näringsrika ingredienser

Även tillverkarna av naturliga hud- och läppvårdsprodukter vet att huden på läpparna är extra känslig. Välrenommerade företag använder därför ofta naturliga ingredienser vid tillverkningen av läppskrubbar. De flesta läppeelings innehåller fina sockerkorn. Socker har sedan länge visat sig vara en effektiv ingrediens, eftersom dess struktur effektivt tar bort skadade hudceller. Det finns alltså en orsak till att läppeelings med socker är så populära.

Förutom socker används malda fruktkärnor eller speciella mikropartiklar. Växtoljor eller vitaminer förser läpparna med värdefulla näringsämnen och ger dem nödvändig fukt. Läppeelings med socker har därmed två viktiga funktioner: De avlägsnar döda hudceller och ger läpparna alla viktiga näringsämnen som de behöver.

Korrekt användning: Hudvård med läppskrubb

Det bästa är att använda läppeeling en gång i veckan. Produkterna kan enkelt appliceras med fingret, dock bör man rengöra händerna noggrant först, så att läpparna inte kommer i kontakt med bakterier eller smuts. En liten mängd peeling räcker. Den masseras in mjukt i huden och ska verka en kort stund. Produktrester kan tvättas av med vatten. Sedan kan du fortsätta med din make up.

Beställ läppeeling online hos parfumdreams

Den som peelar sina läppar regelbundet får mjuka, jämna läppar med bra blodcirkulation. De strålar med en sund färg och är den optimala basen för en strålande vacker make up. Och det bästa av allt: Läppeelings innehåller den perfekta mixen av exklusiva ingredienser och de är enkla att integrera i hudvårdsrutinen. Den som är på jakt efter den perfekta vården för sammetsmjuka, förföriska läppar kommer garanterat att hitta den hos parfumdreams.