Ansiktssprayer

47 Artikel
13
5/5 baserat på alla kundbetyg

Ansiktsspray: en uppfriskande dusch att ta med sig

En återfuktande ansiktsspray är mer än bara en sommarprodukt. Dess lätta konsistens ger hyn en vacker lyster och gör att den ser avslappnad och fräsch ut. Men ansiktssprayer förbättrar inte bara hyns utseende, de känns sköna också. När du sprayar den svala vätskan över ansiktet får du just den kick du behöver för att starta morgonen, eller för att pigga upp dig under en lång arbetsdag. Så att du är redo för alla dagens utmaningar.

Återfuktande ansiktsspray

En torr hy känns stram och kan börja klia. Den ser glåmig ut och man känner sig trött och sliten när man tittar i spegeln. Men det behöver inte vara så. En lätt dusch ansiktsspray tillför hyn all fukt den så väl behöver så att man känner sig pigg och motiverad igen.

Om du har känslig hy har vi många bra alternativ: Ansiktssprayer som innehåller naturliga ingredienser irriterar inte huden i onödan. Hos parfumdreams kan du botanisera bland ett stort urval utmärkta tillverkare av naturkosmetika som erbjuder fuktsprayer för ansiktet som är skonsamma mot din hy.

Det är jättelätt att använda en ansiktsspray: Spraya den fräscha ansiktssprayen direkt efter att du är färdig med din ansiktsrengöring. Sedan lägger du din makeup som vanligt. Det finns även ansiktssprayer, som du sprayar över makeupen för att skapa lyster eller ge hyn en matt finish. Och under dagen är en dusch ur flaskan ett snabbt sätt att bli fräsch. Håll flaskan cirka 20 centimeter från ansiktet och spraya medan du blundar och håller munnen stängd. Skulle du råka få spray i ögonen sköljer du bara bort den med vatten.

Vattenspray – uppfriskande på sommaren

Som vi kan längta efter lite pirrande kyla mot hyn på sommaren! Men det är inte alltid vi har möjlighet att åka till badplatsen och ta ett svalkande dopp. I stället får vi sitta kvar i hettan på jobbet. Visst vore det skönt att då kunna plocka upp en dos svalka ur väskan?

En vattenspray kan vi alltid ta fram när hettan stiger oss över huvudet. Det är extra svårt att koncentrera sig när det är mycket varmt. En extra dos fräschör över ansiktet gör att både koncentrationen och motivationen återvänder.

Sprayen kommer ofta i små flaskor som är lätta att ta med i väskan. Så att du alltid har ansiktssprayen till hands. Men en vattenspray har ännu fler funktioner: Många tillverkare har tagit fram sprayer med solskyddsfaktor. Solskyddsfaktorn skyddar hyn mot skadlig UV-strålning så att du kan njuta av sommaren i fulla drag.

Fuktspray för ansiktet med högkvalitativa aktiva ingredienser

Självklart innehåller fuktsprayer för ansiktet mer än bara vatten. De innehåller även högkvalitativa aktiva ingredienser som börjar verka när du sprayar dem på hyn. Ingredienser som ofta används:

  • aloe vera
  • hyaluronsyra
  • sheasmör
  • gurkextrakt

De har en uppfriskande effekt och vårdar hyn över tid. Utöver sprayerna som boostar hyn finns det även lugnande eansiktssprayer som innehåller eteriska oljor. Doften av mynta och citronmeliss bidrar till en absolut känsla av välbefinnande. Kamomillextrakt har en lindrande effekt på inflammationer och orenheter. Det finns alltså en spray för alla behov.

Beställ din uppfriskande ansiktsspray på nätet hos parfumdreams

Hosparfumdreams hittar du uppfriskande, lätt vattenspray och lugnande ansiktsspray med eteriska oljor. Utbudet är mycket större än bara sommarprodukter med solskyddsfaktor. Tvärtom kan alla hitta ett passande komplement till sin hudvårdsrutin.