Redken Hår

Det amerikanska hårkosmetikmärket Redken erbjuder professionella hårvårds- och stylingprodukter för kvinnor och män. Företaget grundades 1960 av skådespelerskan Paula Kent och kemisten Jheri Redding och har sedan dess utvecklat exklusiva produktsystem för avancerad hårvård och trendskapande styling, med inspiration från den internationella modescenen. Med huvudkontor i New York känner Redken lite extra för aktuella trender och innovativ teknik.

Hårvård inspirerad av 5th Avenue

Oavsett om det handlar om färgförseglande vård för färgat hår eller stärkande reparation för torrt och sprött hår uppfyller Redkens produktsystem för kvinnor och män professionella krav på hållbar hårvård. Kosmetikföretaget erbjuder inte bara skräddarsydda lösningar för alla hårtyper, utan har även ett brett sortiment av effektiva stylingprodukter. Stylingidéer som ger fantastiska looks för en rad olika tillfällen. Här är det bara att välja ... Kanske vill du ha ett superslätt resultat för en trendig "sleek look" eller en perfekt hästsvans. Eller också skapar du catwalkfrisyrer med tydliga strukturer eller fantastiska volymer. Hårvårds- och stylingprodukterna ger dig allt du kan önska och är dessutom väldigt vårdande för håret.

Hår-Produkter från Redken

Redken - Extreme - Strength Builder Plus
 

RedkenExtremeStrength Builder Plus

226 kr / 250 ml
BP: 90 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Conditioner
 

RedkenExtremeConditioner

44 kr / 30 ml
BP: 147 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Lenght Primer
 

RedkenExtremeLenght Primer

214 kr / 150 ml
BP: 143 kr* / 100 ml
Redken - Blonde Idol - Shampoo
 

RedkenBlonde IdolShampoo

151 kr / 300 ml
BP: 50 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Anti-Snap
 

RedkenExtremeAnti-Snap

214 kr / 240 ml
BP: 89 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Conditioner
 

RedkenAll SoftConditioner

44 kr / 30 ml
BP: 147 kr* / 100 ml
Redken - One United - Multi-Benefit Treatment
REA

RedkenOne UnitedMulti-Benefit Treatment

42 kr / 30 ml
BP: 140 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Shampoo
 

RedkenExtremeShampoo

189 kr / 500 ml
BP: 38 kr* / 100 ml
Redken - Color Extend Magnetics - Shampoo
 

RedkenColor Extend MagneticsShampoo

151 kr / 300 ml
BP: 50 kr* / 100 ml
Redken - High Rise Volume - Shampoo
REA

RedkenHigh Rise VolumeShampoo

42 kr / 50 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
Redken - Cerafill - Aminexil
 

RedkenCerafillAminexil

322 kr / 10 x 6 ml
Redken - Cerafill - Retaliate Stemoxydine Treatment
 

RedkenCerafillRetaliate Stemoxydine Treatment

348 kr / 90 ml
BP: 387 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Heavy Cream
 

RedkenAll SoftHeavy Cream

234 kr / 250 ml
BP: 94 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Argan-6-olja
 

RedkenAll SoftArgan-6-olja

214 kr / 90 ml
BP: 238 kr* / 100 ml
Redken - Blonde Idol - BBB Spray Conditioner
 

RedkenBlonde IdolBBB Spray Conditioner

162 kr / 150 ml
BP: 108 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Shampoo
 

RedkenCurvaceousShampoo

151 kr / 300 ml
BP: 50 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Ringlet
 

RedkenCurvaceousRinglet

160 kr / 180 ml
BP: 89 kr* / 100 ml
Redken - Diamond Oil - Glow Dry
 

RedkenDiamond OilGlow Dry

234 kr / 100 ml
BP: 234 kr* / 100 ml
Redken - All Soft - Shampoo
 

RedkenAll SoftShampoo

44 kr / 50 ml
BP: 88 kr* / 100 ml
Redken - Volume - Guts 10
 

RedkenVolumeGuts 10

180 kr / 300 ml
BP: 60 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Full Swirl
 

RedkenCurvaceousFull Swirl

160 kr / 150 ml
BP: 107 kr* / 100 ml
Redken - Heat styling - Iron Shape 11
 

RedkenHeat stylingIron Shape 11

174 kr / 250 ml
BP: 70 kr* / 100 ml
Redken - High Rise Volume - Conditioner
REA

RedkenHigh Rise VolumeConditioner

42 kr / 30 ml
BP: 140 kr* / 100 ml
Redken - Volume - Thickening Lotion 06
 

RedkenVolumeThickening Lotion 06

163 kr / 150 ml
BP: 109 kr* / 100 ml
Redken - Curvaceous - Conditioner
 

RedkenCurvaceousConditioner

162 kr / 250 ml
BP: 65 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - CAT Treatment
 

RedkenExtremeCAT Treatment

214 kr / 150 ml
BP: 143 kr* / 100 ml
Redken - Extreme - Length Sealer
 

RedkenExtremeLength Sealer

214 kr / 50 ml
BP: 428 kr* / 100 ml
Redken - Beach Envy Volume - Shampoo
 

RedkenBeach Envy VolumeShampoo

151 kr / 300 ml
BP: 50 kr* / 100 ml
Redken - Hold - Control Addict 28
 

RedkenHoldControl Addict 28

174 kr / 400 ml
BP: 44 kr* / 100 ml
Redken - Frizz Dismiss - Shampoo
 

RedkenFrizz DismissShampoo

151 kr / 300 ml
BP: 50 kr* / 100 ml

Visste du redan Innehåll

Redken – hårspecialisten

Redken, grundat på 60-talet, är ett amerikanskt företag specialiserat på hårvård. Redkens hårvårdssortiment omfattar 18 olika produktlinjer. För normalt hår till mycket skadat hår erbjuder Redken alla typer av hårvårdsprodukter. Produkterna återger håret dess lyster och skönhet och bidrar samtidigt till att hålla håret friskt. Oavsett om det handlar om schampo, balsam eller hårkurer: Redken-produkterna levererar de mest olika hårvårdslöningar i en mängd olika former.

Redken – hårvård som ger friskt hår

Linjen ALL SOFT säkerställer ett optimalt smidigt och följsamt hår. Torrt och sprött hår får rena rama återhämtningsterapin av ALL SOFT-produkterna. Via keratin och ett komplex av arganolja, PCA och arginin blir håret åter friskt i en handvändning och får den återfuktning det så väl behöver. Sprött hår som lätt bryts av, regenereras och återfår sin naturliga glans och följsamhet. ALL SOFT-produkternas Interlock Protein Network säkerställer att de verksamma ämnena tränger in på djupet och når varenda fibrer i hårstrået. Även sortimentet i linjen Diamond Oil återger matt hår dess glans och motståndskraft. De silikonfria produkterna omfattar bland annat rikhaltiga håroljor som ger en underbar glans. I Redkens sortiment finns även serien Redken Clear Moisture som återfuktar håret på djupet. Micro Moisture-komplexet säkerställer en kontinuerlig optimal fuktbalans. Aprikosolja vårdar håret medan glycerin och glukosamin balanserar fuktnivån. Sprött och skadat hår får rätt vård med dessa tre Redken-linjer.

Slut på extremt skadat hår

Extremt skadat hår får hjälp av Redken-serien Redken Extreme. Tack vare Fortifying-komplexet repareras håret snabbt och får ny kraft. 18-Mea återställer hårstrånas skyddande lipidskikt. Med hjälp av ceramider i hårvårdsprodukterna kan man erbjuda målinriktade reparationer för skadat hår. Hårstrukturen stärks och håret blir friskt igen. Hår, där frissighet är ett stort problem, får hjälp av Redken Frizz Dismiss-serien. Tack vare den speciella formuleringen skyddas håret effektivt mot luftfuktighet. Dessutom skyddar Frizz Dismiss-serien håret mot värme vid stylingen och garanterar ett strålande, smidigt och frissfritt hår.

Redken för strålande blonda toner och starka färger

För att fräscha upp och vårda blont eller färgat hår, är serierna Blond Idol och Redken Color Extend Magnetics perfekta. Redken Blond Idol-produkterna vårdar håret med en unik teknik fram till nästa frisörbesök. På samma sätt bevaras färgen med hjälp av färgpartiklar. Hårvårdsserien erbjuder ett komplett set bestående av schampo, balsam och hårmask liksom även två color refreshers.  Färgat hår vårdas optimalt med Redken Color Extend Magnetics-serien som ger håret ett maximalt färgskydd. Redken Color Extend-produkternas Fade Resist-komplex, som består av ett mikronät, förseglar hårstrået och skyddar det med hjälp av ett speciellt UV-filter. Ceramider reparerar den skadade hårstrukturen och vårdar färgat hår optimalt.

En lejonman tack vare Redken

Med Redken Body Full får alla de som längtar efter en riktig lejonman lön för mödan. Nonstop Volumen-komplexet fördubblar hårvolymen och ger håret mer glans och fyllighet. Veteextrakt lägger sig mjukt runt hårstrået och ger önskad volym. Dessutom stärker sojaproteiner håret och ger det mer fyllighet. Bomull i sin tur bidrar till att göra håret smidigare och mer följsamt. Även Redken Cerafill är specialutvecklat för tunt eller glesnande hår. Serien ger håret mer volym och fyllighet. Dessutom vårdar och skyddar den hårbotten. På så vis kan hårväxten stimuleras och du kan säga adjö till stripigt hår.

Redkens lösning på hårbottenproblem

Produkterna i Redken Scalp-serien är enbart avsedda för att hjälpa vid problem med hårbotten. Känslig, mjällig eller fet hårbotten: alla dessa tre problemområden avhjälps med Redken Scalp Relief-serien. Det holistiska behandlingskonceptet kan med hjälp av högkvalitativa ämnen få hårbotten i balans igen vilket gör att hårbottenproblemen snart är ett minne blott.

Redken för män

Redken har även utvecklat en linje för krävande manligt hår. Redken For Men erbjuder erbjuder hårvårdsprodukter som är utformade för männens olika behov. Den praktiska 2-in-1-hårvården har fokus både på hårets välmående och en frisk hårbotten. Framförallt glesnande hår får ny kraft och fyllighet tack vare denna specialutvecklade serie.

Produkter för alla hår

Redken erbjuder ett brett produktspektrum för alla hårtyper. Det kommer aldrig göra dig besviken och du blir snabbt beroende av de resultat som produkterna ger. Låt dig övertygas!