Bestseller

Redken

2570
5/5 baserat på alla kundbetyg

Redken: Professionella hårvårdsprodukter med vetenskapligt ursprung

Hårvårdsmärket Redken anpassar sina produkter efter olika hårtypers behov. Redkens fans har sedan lång tid tillbaka fullt förtroende för märkets mångåriga expertis inom hårvård. Märket, som har sitt säte i New York City, hittar ständigt ny inspiration och imponerar med nya produkter.

Redken grundades 1960. Skådespelerskan Paula Kent var missnöjd med hårvårdsprodukterna som fanns på marknaden och tålde inte de kemiska medel som hon i sitt yrke regelbundet kom i kontakt med. Tillsammans med sin stylist Jheri Redding utvecklade hon testade produkter med hög tolerans, som till exempel det Redken schampo som märket har blivit känt för.

Namnet Redken är en kombination av de första bokstäverna i de två grundarnas efternamn. Frisörer i hela världen använder produkterna från Redken, som i mer än 60 år har tagit begreppet hårvård till nya höjder.

Redken-produkter: Schampon, balsam och serum för varje hårtyp

Kort eller långt hår, tjockt eller tunt, svallande lockar eller smålockigt – Redken har rätt produkt för varje hår i sitt sortiment. Olika produktserier kombinerar schampo med balsam och en hårinpackning – serierna är till viss del även kompletterade med serum, oljor och stylingprodukter:

  • Redken Frizz Dismiss: Med produkterna från den här serien får det frissiga håret intensiv näring och blir följsamt.
  • Redken All Soft: Hårvårdsprodukterna från serien All Soft är fuktgivande och mjukgörande.
  • Redken Extreme Bleach Recovery: Dessa Redken-produkter för det blekta håret har precis de rätta vårdande och fuktgivande ingredienserna som det skadade, färgade håret behöver.
  • Redken Color Extend Blondage: Med denna hårvårdsserie får håret en kall blond ton – de oönskade gula undertonerna försvinner.

Redken-produkterna övertygar genom sin mångfald: Här hittar du en passande hårvårdsserie för varje hårtyp och varje behov.

Vad är utmärkande för märket Redken?

Eftersom Redken har ett vetenskapligt förhållningssätt till hårvård, är produkterna innovativa och högkvalitativa. Företaget innehar patent på över 60 produkter och ingredienser och ses som ett ledande varumärke för schampo och andra hårvårdsprodukter.

Framställningen av hårvårdsprodukter, som t.ex. Redken-schampot, har sedan allra första början baserats på stränga krav. Produkterna skulle vara pH-neutrala och ha en proteinbaserad uppbyggnad. Redan under 1970- och -80-talet tog Redken en ledande roll inom hårvårdsmarknaden, särskilt i USA men även i resten av världen. Fram till idag är kraven på produkterna höga och märket gör allt för att uppfylla dem och ständigt komma med nya, imponerande innovationer.

Handla Redken och styla moderna looker

Redken hårvård står för professionellt utvecklade produkter med vetenskaplig grund. När du vill handla Redken-produkter är en webbshop som parfumdreams det bästa valet: Du kan lugnt botanisera bland de olika hårvårdsserierna, handla passande produkter och få dem bekvämt hemlevererade.