Utredande borstar & Detangler-borstar

30 Artikel
31
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Detangler-borstar för att skonsamt reda ut håret

Detangler-borstar har blivit helt oumbärliga inom hårvården. Denna innovativa produkt inom hårvården har tagits fram speciellt för att reda ut knutor och trassel även i fuktigt hår, utan att skada det. Det görs möjligt tack vare de mycket flexibla borstarna: De ligger tätt an mot håret och löser upp knutor på ett skonsammare sätt än vanliga hårborstar. Framför allt långt och fint hår får då en mycket behagligare hårvård.

Detangler-borstar: Revolution inom hårbranschen

Den utredande borsten uppfanns i början av 2000-talet av Shaun Pulfrey. Den brittiska frisören hade tidigare arbetat som färgexpert hos Vidal Sassoon. Pulfrey lade ofta märke till att kunderna hade problem med trassligt hår efter hårtvätten. Han experimenterade med olika borstar och borst och utvecklade till slut den än idag så omtyckta Tangle Teezer.

Detangler-borstar för barn – för hår utan knutor

Hos barn är hårborstningen ofta ett problem. Framför allt barn med långt hår kan uppleva att det gör väldigt ont att reda ut knutor och trasslighet och borstningen blir som tortyr. Men detangler-borstar har en revolutionerande verkan även på barnrummet. De reder ut barnets hår utan att det gör ont och gör hårvården till ett nöje för både mamman och barnet.

Men det är viktigt att använda den rätt: Med detangler-borstar bearbetar man först den nedre delen av håret och reder ut topparna. Sedan arbetar man sig långsamt uppåt mot hårfästet. Vid envisa knutor rekommenderar vi att långsamt dra borsten genom håret istället för att snabbt kamma igenom det.

Upptäck detangler-borstar för skonsam hårborstning hos parfumdreams. Även det mest trilska håret går lätt att reda ut på ett skonsamt sätt, såväl torrt som vått.