Origins

162
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Origins: Förstklassig kosmetik med kraft från naturen

Från växt till vård – det är en bra sammanfattning av märket Origins. Origins kosmetik-produkter står naturen nära, består delvis av ingredienser från växter och är dessutom miljövänligt producerade. Origins står sedan 1990 för kosmetik och hudvård.

Eftersom hållbarhet och produktursprung har blivit alltmer viktigt för många människor, har Origins tagit som sin uppgift att lägga stor vikt vid dessa värderingar. Så få kemikalier och syntetiska ingredienser som är nödvändigt, så mycket naturligt som möjligt – det är företagets filosofi.

Origins grundades i början av 1990-talet i USA av Leonard Lauder, som är Estée Lauders son, och står sig starkt än idag. Med Origins utvecklade Lauder det första hudvårdsmärket, som baserar sina produkter på naturliga ingredienser. Växtlära, hudbiologi och de senaste teknologierna gör att nya produkter hela tiden utvecklas och att sortimentet ständigt utökas hos Origins.

De bästa Origins-produkterna

Hudvård med Origins Kosmetik skämmer bort dig med en avslappnad stund varje dag. Närande serum, vårdande krämer och intensiva ansiktsmasker uppfyller alla hudbehov, både hos den torra och feta hyn, vid rynkor, rodnader och orenheter. Dessa produkter räknas till Origins bästsäljare:

Med Origins ansiktsvård handlar du förstklassiga hudvårdsprodukter som är framställda utan djurförsök, bekämpar orenheter i huden och som tillför intensiv näring. Origins produkter ger dig och din hy en välbefinnande, vårdande känsla och hjälper dig att bygga upp hudvårdsrutinen från grunden – med alla produkter från samma märke .

Vad är det som gör produkterna från Origins så populära?

En anledning till att Origins är så framgångsrikt, är att allt fokus ligger på att vårda huden. Hudvårdsartiklarna passar perfekt ihop med varandra och uppfyller de olika hudtypernas behov. Dessutom är hållbarhet ett ämne som får Origins popularitet att stiga ytterligare. Origins använder t.ex. återvunna material i sina förpackningar, som delvis består av återvunnet pappersavfall och av certifierad kartong. Dessutom tillverkas produkterna med hjälp av vindenergi.

Origins avstår även helt från tvivelaktiga, kemiska ingredienser som:

  • parabener
  • silikoner
  • mineraloljor
  • paraffiner

Sortimentet hos Origins är betydligt mer omfattande i jämförelse med vissa andra tillverkare av naturkosmetika. Förutom de vårdande och rengörande produkterna erbjuder även märket smink som ögonskuggor, läppstift och mascara.

Origins: Handla presentset och enstaka artiklar och få dem bekvämt hemlevererade

Hos parfumdreams kan du handla Origins till fantastiskt förmånliga priser. Produkturvalet är stort och förutom enstaka artiklar kan du även handla presentset från Origins, som innehåller olika utvalda produkter. Dessa set passar utmärkt att ge bort som gåva, men passar även bra när du själv vill testa ett mer breddat urval av produkterna. Hudvård för kropp och ansikte går hand i hand med Origins och sker med hänsyn till miljö, natur och människor.