Parfym från Jovan

Den sinnliga doften av Jovan musk oil är många bekant med. Det finns doftkompositioner som är rena k… Ta reda på mer!

Jovan Parfym

Den sinnliga doften av Jovan musk oil är många bekant med. Det finns doftkompositioner som är rena klassiker och Jovan musk oil hör utan tvekan till dem. Den subtila myskdoften är sinnlig men inte för tung, vilket gör parfymen till en av de mest omtyckta sedan årtionden tillbaka. Den enkla men typiska designen med guldfärgade ränder på orange bakgrund väcker fina minnen hos många. En annan mycket populär doft från detta märke är parfymen white silk som anknyter till den klassiska pendangen. Båda kompositioner förenar passion och kvinnlighet på ett smakfullt sätt som gör att parfymen kan användas dagligen. Dessa egenskaper är måhända förklaringen till den berömda doftens ständiga popularitet.

Visste du redan Innehåll

Damdoften Jovan – gör dig sexig helt enkelt

I mer än 40 år har du kunnat köpa sensuella dofter av märket Jovan, en parfym som hittills har övertygat tusentals kvinnor. Den iögonenfallande orange förpackningen väcker nyfikenhet på innehållet redan vid första anblicken och den som redan har testat Jovan musk oil, förblir som regel denna orientaliskt sensuella doft trogen. Hemligheten bakom doftkompositionen Jovan musk oil är den perfekta symbiosen mellan olika doftnyanser, något som inte har ändrats sedan lanseringen 1973:

Toppnot: citrus, bergamott, persika och stjärnanis

Mellannot: blommig, ylang ylang-blommor, lavendel och kakaosmör

Basnot: mysk, mysk patchouli, vetiver och vanilj

Denna unika doft har en makalös igenkänningsfaktor. Jovan-parfymen behärskar konsten som ingen annan att framhäva den kvinnliga sinnligheten på ett sådant sätt att doften helt enkelt gör kvinnan sexig.

Musk Oil kan du köpa dygnet runt hos oss på Parfumdreams som Perfum Oil, eau-de-parfum -spray och eau-de-toilette -spray till mycket förmånligt pris. Du kan beställa den fantastiska doften i vår onlinebutik bekvämt från din egen hemdator och får den då hemlevererad redan efter bara några dagar.

Ge bort Jovan: Erbjudande och rabattkuponger hos Parfumdreams.de

Artiklar ur Jovans produktlinjer kan du köpa som presenter i vår onlinebutik och ge bort till mottagaren direkt. Den älskade doften av mysk, lavendel och andra aromnoter finns i storlekarna 26 ml, 59 ml, 88 ml och 100 ml och detta till ett ständigt bra pris.

Eftersom Jovan inte bara tillverkar parfym utan även erbjuder produkter för kroppsvård, är ett presentkort från Parfumdreams en bra present för då kan mottagaren själv välja om den ska användas till en Jovan-parfym, en deospray eller en annan vårdande produkt från Jovan. Våra presentkort finns med värden från 10–50 EUR, Jovan musk oil, liksom alla andra artiklar kan köpas online till priser som börjar från under 10 EUR.

Ett litet urval av produkter från huset Jovan, vilka kan beställas med ett presentkort värt 10 EUR:

  • Jovan musk oil
  • Jovan musk oil Parfum Spray och Eau de Toilette
  • Jovan Black Musk
  • Jovan Musk Shower Gel
  • Jovan musk oil Deospray

Alla dessa produkter kan du beställa till ett bra pris i onlinebutiken eller ge bort med hjälp av presentkort. Priserna ligger för det mesta betydligt under 10 EUR inkl. moms, så att även ett presentkort med lägre värde möjliggör inköp från av uppskattade produkter från Jovan.

Älskad inte bara av kvinnor

Jovan Musk finns inte bara för kvinnor, företaget har även utvecklat en doftkollektion för män som också har blivit mycket populär. Produkterna:

  • After Shave
  • Deodorant Body Spray
  • Eau de Cologne Spray

ger en skön hudkänsla efter rakningenoch stimulerande doftupplevelser från deosprayen och eau-de-cologne-sprayen.

Även herrkollektionens cologne-spray och aftershave återfinns i de välbekanta orangefärgade och tilltalande flaskorna. Till och med deosprayernas förpackningar har en så ojämförlig design som perfekt matchar myskdoften från Jovan .

Damdoften White Musk och Black Musk

Det kända märket Jovan är inte bara eftertraktat på grund av klassikern musk oil, det finns nämligen ytterligare två förtrollande dofter som doftar lika sensuellt och förföriskt som den över 40 år gamla succédoften musk oil:

White Musk

Eau de Toilette Spray

 

I en skirt rosa flaska med varumärkessignaturen i vitt och gyllene kork presenterar Jovan en sensuell doft som utstrålar värme, passion och elegans. White Musk lämpar sig lika bra som vardagsdoft som för en speciell kväll på tumanhand. Precis som i originalet återfinns även här en omisskännlig mysknot i parfymen, som gör användaren åtråvärd och kvinnlig.

Black Musk

Eau de Toielette Spray

 

Även doftkreationen Black Musk övertygar på alla punkter. Flaskan har samma form som White Musk, skillnaden här ligger i den färgmässiga avgränsningen och givetvis även i doftupplevelsen. Denna eau-de-toilette-spray utgör ett stimulerande fruktigt alternativ och lämpar sig extra väl för unga, dynamiska kvinnor som vill framhäva sin kvinnliga sida med lätta essenser av mysk och frukt.

Jovan Women och Men är en gammal bekant sedan flera årtionden och en klassiker i varje badrum. Beställ redan idag din Jovan-doft eller vårdande produkt ur kollektionen direkt i vår onlinebutik och utforska på egen hand den unika karaktären ho Jovans dofter.