Bara 48 timmar! -22%* rabatt
Spara nu!

Menu

Parfumdreams

Lösögonfranslim

12 Artikel

Ögonfranslim för en wow-effekt som varar länge

Lösögonfransar är ett måste om du eftersträvar en dramatisk look. Med det finns även mindre dramatiska lösfransar för en naturlig men glamourös ögonmakeup. Oavsett vilken du föredrar är det något du behöver: det bästa ögonfranslimmet som gör att lösögonfransarna sitter på plats länge.

Olika ögonfranslim för olika behov

Det finns många olika slags ögonfranslim. Transparent lim är särskilt populärt. Det lämnar inga märkbara spår efter sig om lösögonfransarna glider lite medan du limmar fast dem. Vitt lim blir också genomskinligt när det torkar. Fördelen är att det är lätt att se hur mycket du lim du lägger på lösögonfransarna. Då slipper du applicera för mycket ögonfranslim på fransarna. Om du tycker att ögonmakeupen klarar sig utan eyeliner är ett transparent eller vitt lim det bästa valet.

Svart ögonfranslim är svart även när det har torkat. Tillsammans med en eyeliner kantas ögat då av en tjock linje som gör att dina ögonfransar kommer ännu bättre till sin rätt. Därför passar svart lim bara om du har tänkt lägga en eyeliner, eftersom limmet inte syns om lite har råkat hamna utanför lösögonfransarna.

Lösögonfransar sitter från 24 timmar upp till flera veckor

Beroende på ögonfranslimmet och ingrediensernas sammansättning håller ett ögonfranslim åtminstone tills du sminkar av dig på kvällen. Vissa produkter lovar även att de sitter på plats upp till två, tre veckor om du vårdar dem väl. Du avlägsnar ögonfranslim med en ögonmakeup-borttagning som löser upp vattenfast smink. Häll lite ögonmakeup-borttagning på en bomullsrondell och låt borttagningen verka mot ögonlocket en stund. Sedan kan du lossa lösögonfransarna inifrån och utåt. Det finns speciella borttagningsprodukter för permanentlim som löser upp dem tillförlitligt.

Applicera ögonfranslim rätt med en applikator

Konsten när du använder lösögonfransar är att inte ta för mycket ögonfranslim. Många produkter har en medföljande applikator som gör det lättare att applicera limmet på lösögonfransremsan. Även singel- och klusterfransar är lättare att limma med en applikator. Det räcker med ett tunt skikt lim längs fransremsan eller på singelfransarna för att lösögonfransarna ska sitta ordentligt.

Om du ska lägga på ögonfranslim utan applikator eller borste tar du lite lim på handryggen och applicerar limmet på lösögonfransarna på det sättet. Låt limmet torka cirka 20 till 0 sekunder innan du fäster lösögonfransarna på ögonlocket. Du har limmet hunnit utveckla sin fulla effekt och fäster snabbare.

Köp det bästa ögonfranslimmet till ett bra pris på nätet hos parfumdreams

Parfumdreams erbjuder inte bara ett stort utbud lösögonfransar, utan har även det bästa ögonfranslimmet för dina behov. Oavsett om du föredrar ett transparent eller svart ögonfranslim så kommer du att hitta rätt produkt i parfumdreams breda sortiment.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 31.05.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube