Bestseller

Lancaster solskydd

732
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Lancaster kosmetik för strålande hud

Lancaster har uppskattats av kvinnor i alla åldrar i många decennier. Innovativa tekniker och material gör Lancaster kosmetik till ett av de ledande varumärkena inom hudvård och solskydd. Lancaster har fått en trogen fanskara tack vare produkterna inom anti-aging och solskydd. Produkterna i de lysande orangefärgade förpackningarna är kända och omtyckta överallt.

De omtyckta Lancaster-produkterna

Vissa produktserier från Lancaster sticker ut. De förenar härliga dofter och en långvarig vårdande effekt i en lyxig produkt:

  • Lancaster solskydd: Den mest kända produktserien från Lancaster skyddar huden mot oönskade skador på grund av solens strålar. Samtidigt möjliggör den jämn solbränna och en sommarglöd som håller länge.
  • Vårdande produkter från Lancaster: Hos Lancaster hittar du allt som gör din hud glad – allt ifrån rengörande produkter till essenser och lotioner. Huden skäms bort med de bästa dofterna och verksamma ämnena.
  • Lancaster Tan Maximizer: Denna vårdande serie från Lancaster är den perfekta följeslagaren på sommarsemestern. Den vårdar huden intensivt och ser till att solbrännan håller så länge som möjligt.

Lancaster vårdande produkter innehåller inga skadliga ingredienser som ftalater eller parabener. Det finns en produkt som passar alla hudtyper och alla behov i det omfattande sortimentet från Lancaster hos parfumdreams.

Lancaster vårdande produkter: Innovativa och effektiva

De vårdande produkterna från Lancaster håller vad de lovar. Vetenskapsmännen hos Lancaster har mottagit flera patent för hudvårdsprodukterna. Bakom det DNA-reparerande serumet 365 Cellular Elixir Intense ligger till exempel 15 års forskning kring orsakerna till hudens åldrande. En av Lancasters patenterade liposomer tränger in djupt in i huden och verkar i den extracellulära matrisen, hudens stödkonstruktion. Antioxidanter från physalisextrakt oskadliggör de fria radikalerna.

När det gäller brun utan sol-produkter är Lancaster marknadsledande. Produkterna gör huden naturligt solbränd utan att belasta den med skadlig UV-strålning. Även när det gäller solskydd erbjuder Lancaster exakt den rätta produkten för alla behov. Sprayprodukterna Sun Sport och Sun for Kids kan till och med sprayas direkt på fuktig hud, vilket är en stor fördel på stranden eller vid swimmingpoolen.

Köp Lancaster hos parfumdreams till förmånliga priser

Det finns ett stort urval produkter från Lancaster kosmetika hos parfumdreams till priser som knappt finns någon annanstans. Försköna nästa sommar med exklusiva produkter som vårdar din hud och gör att solbrännan håller längre.