Ögon

1195 Artikel
33861
4,5/5 baserat på alla kundbetyg
Visste du redan Innehåll

Framhäv dina drag med ögonmakeup

När vi tittar ser filmstjärnor på tv eller i skvallerpressen, fascineras vi som regel av deras ögonmakeup. Till och med de mest oansenliga ögon blir uppseendeväckande med rätt ögonsmink. Ett bevis på detta är de bilder som paparazzifotografer publicerar och som visar stjärnorna helt utan smink. Hängande ögonlock och ögon som sitter nära varandra syns ofta hos populära stjärnor. Så snart de bär ögonmakeup verkar det vara en helt annan person som strålar mot oss. Även du kan betona dina ögon med rätt makeup. Sätt bara highlights på rätt ställe, så kan dina ögon konkurrera med stjärnornas ögon. Med några små tips och lite övning kan du använda produkterna i vår onlinebutik helt rätt och själv se ut som en stjärna efter bara några minuter.

Enormt urval av ögonsmink

För att du ska kunna skapa din personliga ögonmakeup behöver du förstås rätt produkter, och vi säljer ett stort urval i vår butik. Vi har det bästa från Astor och Artdeco till Yves Saint Laurent i vårt sortiment. Välj bara dina favoriter. Du bestämmer om du föredrar en naturlig look eller heller vill ha ett dramatiskt utseende med sotade ögon som är så populärt. Med våra produkter kan du betona dina ögon precis som du vill. Urvalet i vår butik sträcker sig från sammeslena ögonskuggor och matchande mascara för bedårande ögon till eyeliner som ger ögonen djup. Även den mest perfekta ögonmakeup måste tas bort igen, och i vår onlinebutik har vi naturligtvis även produkter som avlägsnar ögonsminket och vårdar huden, något som du förstås inte får glömma. Hos oss hittar du självklart även de suveräna produkter som stjärnorna använder för att ge ögonen det lilla extra. Titta in i vår onlinebutik med jämna mellanrum och låt dig inspireras av våra spännande erbjudanden och produktnyheter. Till den trendiga Summer Look 2015 har vi inte bara DIORs ögonskuggor i serien Tie & Dye i vårt sortiment, utan även matchande kajal och den vattenfasta mascaran Diorshow Iconic Overcurl.

Ögonmakeup som håller länge

Det finns inget värre än om den konstnärligt skapade ögonmakeupen nästan har försvunnit helt efter några timmar, när du har arbetat med hängivenhet och precision för att framhäva ögonen och skapa highlight. Många kvinnor använder en metod som varken vi eller dermatologer anser vara särskilt väl genomtänkt. De sprayar hårspray i ansiktet för att fixera ögonmakeupen. De kemiska beståndsdelarna i hårspray är absolut inte lämpliga för den känsliga ansiktshuden, eftersom de täpper till porerna och i slutändan ger upphov till oren hud. Det finns istället en mycket enkel metod för att fixera makeupen och ögonsminket, och det är att pudra hela ansiktet med ett högkvalitativt puder. Med den här metoden fixerar du inte bara ögonmakeupen, utan får även läppstiftet att hålla betydligt längre. Din makeup ser strålande fräsch ut längre. Du bör dessutom använda vattenfast makeup, för du kan aldrig veta vad som kommer att hända under dagen.

Några fler tips på hur makeupen håller länge

Många makeupartister använder också dessa metoder för att makeupen ska hålla längre. Det finns säkert många stjärnor som kan berätta hur makeupen försvunnit efter några timmar på grund av värmen i studion. Rengör alltid ansiktshuden noga innan du sminkar dig. Du kan förbereda den känsliga huden i ansiktet på makeupen med kamomillte. Brygg en kopp kamomillte och ställ den i kylskåpet så att den svalnar. Badda det svalnade teet i ansiktet med en bomullsrondell. Ingredienserna i teet ökar blodcirkulationen i huden och tillför dem extra fukt. Applicera kräm och puder och spraya sedan huden med mineralvatten eller aloe vera. Häll vattnet eller vatten- och aloe vera-blandningen i en sprayflaska. Vattnet ska träffa ansiktet som ett fint regn. Applicera sedan puder igen, så håller makeupen betydligt bättre. Innan du använder mascara bör du pudra lite talkpuder på ögonfransarna. Då håller mascaran hela dagen, utan att flaga. Om du använder vattenfast mascara, bör du ta bort den på följande sätt. Använd en blandning av oliv- och kokosolja som rengör ögonfransarna, tillför dem fukt och dessutom främjar ögonfransarnas tillväxt. För att förhindra att ögonskuggan lägger sig i ögonvecket bör du före appliceringen använda en fuktgivande ögonkräm på det rörliga ögonlocket. Det slätar ut huden och gör att färgpigmenten fäster bättre.  

Våra topprodukter inom ögonsmink

Eftersom vi har många toppmärken i vårt sortiment av ögonmakeupprodukter , kan vi reagera snabbt på de senaste trenderna. Vi säljer bland annat ögonhighlightprodukter från Helena Rubinstein, Clinique och Esteé Lauder. Till de tio populäraste ögonsminkprodukterna hör bland annat ögonskuggsfoundation Eyeshadow Base från Artdeco och Volumising Mascara 38 C Collection från Sensai. Använd även ett kajalstreck för att framhäva ögonen grafiskt. Med en matchande kajal kan du betona ögonen och ge dem djup. Ett hemligt tips som vi gärna vill ge dig – och pricken över i – är att en ljusare nyans på kajalen på vattenlinjen öppnar blicken.

Färgpaletter till den perfekta ögonmakeupen

Gör som de stora makeupartisterna och använd de mångsidiga färgpaletterna just till ögonmakeupen. Då får du alltid den perfekta graderingen av färger som anpassats efter varandra, och kan skapa en speciell look precis som du själv vill. Med ljusa färger framhäver du och skapar lyster, och med rätt kombinationer och lite övning kan du göra ögonen till ansiktets strålande fokus.

Försumma inte ögonbrynen

En av de viktigaste punkterna i ansiktet är ögonbrynen som i hög grad påverkar ditt ansiktsuttryck. Se därför till att ögonbrynen alltid har en form som är optimal för dig. Med ögonbrynsgel kan du få fason på egensinniga ögonbryn – det vårdar inte bara ögonbrynen utan ger dem även rätt form. Gelets fördel är att ögonbrynen inte ser onaturliga och målade ut, som de ofta gör om du använder en ögonbrynspenna och inte har övat tillräckligt mycket. Med Eyebrown Controller från Horst Kirchberger vårdar du inte bara ögonbrynen, utan ger dem även ett speciellt utseende som du kan betona ytterligare med ögonbrynsmallar från Artdeco.

Glöm aldrig att ta bort sminket

Det finns en sak du alltid måste tänka på, oavsett hur sent på kvällen det än är, och det är att du inte får glömma att ta bort sminket. Huden kommer att tacka dig, för den kan bara återhämta sig under natten om den är helt ren. Om du upprepade gånger låter bli att ta bort sminket på natten får du en matt och oren hud som lättare får rynkor. Ta bort sminket med någon av de många produkter som finns i vår onlinebutik och gör den besvärliga proceduren till en uppiggande rutin för dig och din hud.  

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Registrera dig idag för vårt kostnadsfria nyhetsbrev. Då håller du dig alltid ajour med de senaste trenderna och får de bästa tipsen för din skönhet. Du får inte bara information om den perfekta ögonmakeupen, utan om allt som handlar om skönhetsvård för kvinnor och män. Upptäck vilka erbjudanden vi har tagit fram till dig och vilka nyheter som finns på marknaden och som vi inte vill undanhålla dig. Med hjälp av våra regelbundna erbjudanden kan du spara tid och pengar. Beställer du skönhetsprodukter för över 399 kr får du fri leverans inom några dagar. Prova de nya lookarna genom att välja rätt makeup eller en passande doft. Hos oss finns det inget lägsta beställningsvärde som lockar dig att göra impulsköp som du ändå inte tycker om och som bara glöms bort i någon låda. Med vår presentkortsservice kan du glädja någon du tycker om. Tack vare oss kommer födelsedagarna inte längre olämpligt, för vi har presenter och accessoarer som passar alla. Till varje beställning får du 1–3 gratis varuprover som hjälper dig att lära känna andra fina produkter som kanske kan komma att bli dina favoritprodukter. Beroende på var du bor kan du eventuellt personligen besöka någon av våra många filialer, där du kan få omfattande och kompetent information. Har du inte möjlighet att besöka oss kan du istället ringa till vår kostnadsfria support och ställa frågor till våra medarbetare. Vårt team gör alltid sitt bästa för att hjälpa dig.