Foundationborste

30 Artikel
21
5/5 baserat på alla kundbetyg

Foundationborste för felfri makeup

Förutom passande foundation finns det framför allt en sak som är viktig för en jämn hud: rätt foundationborste. Urvalet är stort för att alla ska kunna hitta en foundationborste som passar just dem. För vad används de olika borstarna och vad har de för fördelar?

  • Platta stippling-borstar (kallas även flat top-brush) är foundationborstar som man kan använda till att arbeta in extra flytande foundation jämnt i huden. De har korta och raka borsthår.
  • Buffer-borstar är utmärkta borstar för vardagsfoundation av alla typer. De har ett runt borsthuvud och anpassar sig därmed perfekt efter ansiktets konturer.
  • Ovala borstar ser ut som små borstar. De består av mycket fina och mjuka borsthår, som är tätt packade. Med dem får du en airbrush-effekt som garanterar en felfri makeup. Ovala foundationborstar passar utmärkt för applicering av flytande hudprodukter på stora ytor.

Så lyckas du med appliceringen med en bra foundationborste

Jämn och strålande – så kommer din makeup att se ut med en bra foundation och passande borste, när du känner till dessa tips:

  • Applicera lite av din foundation på handryggen för att värma upp produkten. Då blir det lättare att fördela den och den blir jämnare.
  • Nu doppar du foundationborsten i produkten och fördelar den i cirklande rörelser från mitten av ansiktet och över hela ansiktet. Fokusera på områden där du behöver mer täckning, för att få ett naturligt och jämnt resultat.
  • Arbeta in foundation, även vid hårfästet och på halsen, så att det blir en naturlig övergång.

Hitta din bästa foundationborste hos parfumdreams

Botanisera i det stora sortimentet hos parfumdreams och hitta din nya foundationborste, som ger din makeup en makalös finish. Den praktiska filterfunktionen hjälper dig när du ska välja.