4711 parfym

112
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

4711 parfym: Dofter fulla av tradition för henne & honom

Eau de Cologne – det är så den världsberömda parfymen 4711 från huset Muelhens GmbH & Co. KG också heter. En äkta ”kölnare” helt enkelt. I det hemliga receptet ingår eteriska oljor av citron, mandarin, lavendel, rosmarin och neroli som sammantagna utgör den eviga, traditionella 4711-doften.

Ursprunget till parfymens namn är enkel: Den berömda parfymen skapades på Glockengasse nummer 4711. Parfymen 4711, på den tiden ännu kallad för doftvatten, har sålts sedan 1799. Varumärkets grundare Wilhelm Mülhens la genast märke till doftkompositionens lugnande, uppfriskande effekt och tidlösa elegans, och parfymen såldes med framgång redan på hans tid.

4711 parfym – dofter för alla tillfällen

Parfymen 4711 är en tidlös doft som passar varje dag. Den lugnande och samtidigt vitaliserande effekten känns fräsch både sommar- och vintertid. Eteriska oljor och fräscha örter gör doftkompositionen till en verklig allround-parfym. Alla som älskar den här parfymen vet vad de kan förvänta sig eftersom 4711-doftens hemliga recept inte har ändrats sedan 1800-talet. Den berömda Molanus-flaskan som formgavs av Kölnbon Heinrich Peter Molanus är unik och ett riktigt blickfång.

Eau de Cologne är ren och skär tradition. Varumärket satsar på älskade doftklassiker och tidlös elegans. Så det är inte förvånande att flaskan och etiketten knappt har ändrats sedan 1800-talet. Men det finns fler produkter, utöver den klassiska parfymen 4711, med den typiska doften av Eau de Cologne. Med en Eau de Cologne-tvål står ingenting i vägen för en skonsam rengöring.

4711 parfym: Modern Eau de Cologne

Trots all tradition bakom den berömda 4711-parfymen erbjuds den numera i olika remix-varianter, något som skapar en frisk fläkt bland varumärkets produkter. Varje remix-doft framhäver en av den berömda parfymklassikerns huvudkomponenter. Några doftkreationer som finns i 4711-remixversion:

Varumärket 4711 har ständigt utökat sitt sortiment under senare år. På så sätt bevaras den populära klassikern samtidigt som nya versioner av den ständigt presenteras i en modern skepnad.

Köp 4711 parfym: Köp på nätet till ett lågt pris hos parfumdreams

4711 hos parfumdreams och stärk kropp och själ med den naturliga ,uppfriskande doften av äkta Eau de Cologne. För dig som gillar nytt erbjuder varumärket remix-dofter med moderna element.