Parfymer och Butik från 4711

Sedan 1800-talet tillverkas 4711 med samma formel av företaget Muelhens GmbH & Co. KG i Glockengasse… Ta reda på mer
84
5/5 baserat på alla kundbetyg

4711 Parfymer och Butik

Sedan 1800-talet tillverkas 4711 med samma formel av företaget Muelhens GmbH & Co. KG i Glockengasse. Parfymen från Köln innehåller en mycket avancerad formel av eteriska oljor från citron, apelsin, mandarin, lavendel, rosmarin samt neroli från apelsinblomman. Eau-de-colognen från Glockengasse med husnumret 4711 tillverkas av ett topphemligt recept och är känd över hela världen.

4711 har en aromaterapeutisk effekt

Den världskända parfymen säljs sedan 200 år tillbaka i den berömda parfymflaskan. Flaskan för eau-de-colognen skapades av en destillatör från Köln, Heinrich Peter Molanus, och är ett måste i varje kvinnas handväska. Såväl på sommaren som på vintern har 4711 med sitt originalrecept en återupplivande, lugnande och avslappnande effekt. Den unika sammansättningen av eteriska oljor och färska örter är uppfriskande för kropp, sinne och själ. Du fördelar enkelt eau-de-colognen på handflatan, halsen, nacken och ansiktet och parfymen ger dig direkt sin uppiggande effekt.
Visste du redan Innehåll

Echt Kölnisch Wasser 4711: Parfumdreams specialerbjudanden

4711 Parfym – mirakelvattnet, som en gång uppfanns på Glockengasse 4711 i Köln – är alltjämt en av de världens mest använda dofter. Dessutom är 4711 den enda äkta eau-de-colognen. Denna oförlikneliga doft är i förhållande till många andra parfymer relativt prisvärd, vilket har bidragit till att göra 4711 till en försäljningssuccé världen över. Du kan t.ex. få 75 ml kroppssprej från under 6 EUR.

4711 Echt Kölnisch Wasser-doftnoter:

Doftnot: aromatisk, citrus Toppnot: orange, basil, bergamotte, citrus, persika Mellanot: cyklamen, melon, lilja, ros, jasmin Basnot: mysk, patchouli, vetiver, sandelträ, ekmossa, ceder Praktiskt nog kan du köpa EDC även som våtservett i vår onlinebutik, vilket är praktiskt på resan eftersom det ger dig kontinuerlig tillgång till en behaglig doftnot. Mülhens Kölnisch Wasser, som såldes av Wilhelm Mülhens, finns i flera andra intressanta doftnoter, t.ex. som „4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger„ och „4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom”. De friska nyanserna i dofterna „4711 Eau de Colonia Blood Orange & Basil„ och „Acqua Colonia Lime & Nutmeg”, liksom även i „Pink Pepper & Grapefruit„ uppskattas av många. Muelhens 4711 Kölnisch Wasser Eau de Colonia Lime & Nutmeg med citron i mellannoten hittar du hos Parfumdreams för ett så lågt grundpris som från 32 EUR per 100 ml. 4711 (50 ml) kostar därmed mindre än 16 EUR.

Beställ det praktiska doftsetet

Är du på jakt efter en passande present till någon du har kär? Vad sägs om ett doftset innehållande eau-de-cologne Acqua Colonia i varianten Lime & Nutmeg? Denna unisexdoft erbjuds som set med eau-de-cologne EDC Splash och Duschgel 200 ml 4711. Givetvis kan du även ge bort någon av de ljuvliga damdofterna. Utforska vårt hus av dofter i lugn och ro.

Historien bakom eau-de-cologne EDC 4711

Idag kan man köpa olika typer av eau-de-cologne. I motsats till de senare efterhärmningarna, är det bara originalet, „Original Kölnisch Wasser”, som såg dagens ljus på Glückengasse 4711 på 1700-talet, som är det enda märket som är patentskyddat av det tyska patentverket. Typiska tillsatser har ända sedan tillverkning startade varit lime, apelsin, bergamott, citron, ceder och grapefrukt.

Hos oss hittar du även dofter från Paco Rabanne

Vi erbjuder inte bara parfymer av märket 4711 eau-de-cologne i vår onlinebutik, utan till exempel även dofter från den kända tillverkaren Paco Rabanne. Försäkra dig till exempel om den andlöst underbara doften „Olympéa„ som i sin vackra flaska kan konsten att övertyga. Allmänt står dofterna från Paco Rabanne för lyx och elegans, vilket framgår tydligt av „Lady Million Eau de Parfum Spray”, med sin diamantliknande flaska. Köp inte bara separata parfymer och deodoranter, utan slå även till på de förstklassiga presentseten från Paco Rabanne, som utöver en unik parfym även innehåller en matchande kroppslotion. När du bestämmer dig för att handla i vår onlinebutik, får du tillgång till en omfattande service, som bland annat tar sig uttryck i de många olika betalningssätt som vi kan erbjuda dig.