it Cosmetics

16358
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

it Cosmetics för naturligt strålande hud

it Cosmetics, det innovativa amerikanska märket, utvecklar i samarbete med plastikkirurger och dermatologer högkvalitativa hudvårds- och makeupprodukter. Tack vare den innovativa anti-aging-tekniken hjälper de din hud att få en ungdomlig lyster. it Cosmetics fokuserar inte bara på de små rynkorna. Du kan även motverka ärr efter akne, pigmentfläckar och sköra ögonfransar med de högkvalitativa produkterna från it Cosmetics för att framhäva ditt vackraste jag.

Märket grundades av Jamie Kern Lima som själv lider av rosacea. Hon hade stora svårigheter att hitta lämpliga produkter för sin problemhud, som både kunde dölja och lindra sjukdomen som orsakar inflammation i huden. År 2008 bestämde hon sig för att tillsammans med sin man – dermatolog och plastikkirurg – utveckla innovativa produkter för alla människor. Dessa ska ta fram din unika lyster på nytt med hjälp av milt täckande makeup och högkvalitativa hudvårdsprodukter.

Köp it Cosmetics produkter online

it Cosmetics satsar i sina hudvårds- och makeupprodukter på verksamma ingredienser som kollagen, hyaluron och retinol. Alla produkter från it Cosmetics är parabenfria och innehåller inga allergiframkallande ingredienser som gluten. Produkterna är mycket hudvänliga tack vare de högkvalitativa ingredienserna, och du kan därför använda it Cosmetics produkter utan betänkligheter, även om du har irriterad eller känslig hy. it Cosmetics undviker även animaliska ingredienser.

Foundationkrämer och CC Creams från it Cosmetics täpper inte till porerna och är därmed även lämpliga för hudtyper med pormaskar och akne. De särskilda sammansättningarna i produkterna från it Cosmetics ger en hy med ett naturligt utseende och tack vare solskyddsfaktorn skyddar den samtidigt huden från skadlig UV-strålning.

Prisbelönta är även Bye Bye-serien från it Cosmetics, som med sin högt täckande pigmentering skonsamt döljer rodnader, orenheter och skuggor under ögonen. Samtidigt vårdar concealerns hyaluronsyra och antioxidanter den känsliga huden och stärker den med kollagen för en fräsch anti-aging-effekt.

it Cosmetics hudvårdsprodukter: Fuktdepån för strålande hud

Den vårdande effekten hos det innovativa amerikanska märket är omtyckt. Och det är inte så konstigt för boosterserumet är berikat med högkvalitativa ingredienser som 1,5-procentig hyaluronsyra och vitaminter som fyller på hudens fuktdepåer och ger en fräsch hy. Samtidigt lugnar de huden, lindrar inflammation och stärker hudens elasticitet och spänst.

it Cosmetics ansiktsvård erbjuder något för hudens alla olika krav:

  • för anti-aging-behandling samt minskning av små rynkor
  • för att göra pigmentfläckar ljusare med C-vitamin och niacinamid
  • för att minska porerna och skapa en jämn hudbild med glykolsyra

Köp it Cosmetics hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du din nya favoritprodukt i det högkvalitativa sortimentet från it Cosmetics. Från lämpliga hudvårdande produkter som krämer, serum och fuktgivande sprayer till makeupprodukter och tillbehör – it Cosmetics erbjuder högsta kvalitet för problemhud och känslig hy. Unna dig milda och exklusiva vårdande produkter som låter din hud stråla inifrån med hjälp av de bästa vetenskapligt testade ingredienserna.