Puderborste

41 Artikel
22
5/5 baserat på alla kundbetyg

Puderborste för hållbar makeup

Stora, små, fluffiga eller kompakta puderborstar – det finns en mängd varianter för att ge makeupen en perfekt finish i alla situationer. Puderborstar hör därmed till de absoluta basprodukterna inom sminkområdet. Med en högkvalitativ puderborste kan både kompakt och löst puder fördelas utan problem.

Den rätta puderborsten för höga krav

Urvalet är stort och användningsområdena är många: Kompaktpuder, löst puder och även highlighter kan enkelt appliceras med puderborstar och arbetas in utan ränder.

Du kan använda en puderborste med syntetiskt hår eller naturhår, beroende på tycke och smak. En puderborste av syntetiskt hår är särskilt bra för allergiker. Båda varianterna måste rengöras med en speciell borstrengöring minst var 14 dag för att avlägsna smutsrester och bakterier.

Hitta dina bästa puderborstar i parfumdreams webbshop

En högkvalitativ puderborste ligger bra i handen och har ett hårt packat borsthuvud. Formen på de sammanbundna håren spelar en viktig roll för hur du kan använda den.

  • Stora puderborstar (som en Kabuki) är ett bra val för användning på stora ytor. De ger dessutom ett jämnt resultat tack vare sina stora borsthuvud med mycket hårt packade strån.
  • Snett skurna puderborstar är ett bra val för contouring av highligter och bronzer för att framhäva detaljer.
  • Puderborste med konformat borsthuvud används för att applicera puder och highlighter där du vill ha det .
  • Buffing-borste kallar man en puderborste som har ett rundat huvud. Med den är det enkelt att tona ut sminkränder.

Hur du applicerar puder med en puderborste på rätt sätt

Puder kan bäras både separat och över din foundation. Var noga med att din dagkräm och foundation redan har absorberats ordentligt i huden innan du använder puderborsten.

Doppa borsten i pudret och rör försiktigt runt borsten i burken. Knacka av överflödigt puder på kanten för att få ett naturligt resultat. Dutta på pudret från mitten av ansiktet och utåt.

Om du applicerat för mycket puder kan du svepa en fjäderformad borste över ansiktet. Då avlägsnar du försiktigt överflödiga puderpartiklar utan att förstöra makeupen.

Shoppa ett stort urval av puderborstar online

Hos parfumdreams hittar du ett stort, högkvalitativt urval av stora puderborstar, buffing-borstar och konformade puderborstar. Hitta dina nya favoritborstar och använd dem för att skapa en fantastisk och slående makeup. Du hittar även borstset och passande borstrengöring i sortimentet hos parfumdreams, så att du kan ha glädje av ditt nya skönhetsverktyg länge.