Fotkrämer

46 Artikel
40
5/5 baserat på alla kundbetyg

Fotkräm – skyddande vård för sammetslena fötter

Våra fötter bär oss från en plats till en annan varje dag. De tar oss dit vi vill och måste jobba hårt, ofta i skor som är för trånga eller har höga klackar. Därför är det inte mer än rätt att ge fötterna den fotkräm de så väl förtjänar.

Välj rätt fotkräm

Det finns små och stora fötter – och inte en fot är den andra lik från tå till häl. På samma sätt som det finns olika fötter finns det även olika fotkrämer. Det finns krämer för att lindra och vårda trötta, torra och svullna fötter. Men vilken fotkräm är bäst?

  • Intensivt vårdande fotkräm för torra fötter: Trötta fötter som är benägna att få förhårdnader behöver extra mycket vård. Sheasmör, lavendelolja och slåttergubbe har en lugnande effekt på fötterna. De bygger också upp huden och har en avslappnande verkan. De efterlämnar en behaglig känsla och fina fötter som du kan visa upp i sandaler och andra öppna skor.
  • Fotsmör: Torra fötter med sprucken hud kräver särskilt mycket vård. Fotsmör vårdar hela foten från tå till häl och tillför huden värdefulla näringsämnen. Den mjuka konsistensen absorberas direkt av huden, medan pantenol och högkvalitativa oljor hjälper fötterna att slappna av. Huden känns fräsch, smidig och mjuk.
  • Fotbalsam: Denna fotvårdsprodukt är lämplig för torra och skrovliga fötter. Balsam innehåller värdefulla vitaminer och näringsrika vårdande ingredienser som aloe vera, karbamid och eteriska oljor. Det fungerar utmärkt för att ta hand om svullna fötter som tenderar att spricka och vara torra.

God fotvård kommer i många varianter och storlekar. Små krämtuber är lätta att ta med i väskan så att du kan använda krämen på resan. Större tuber och burkar som innehåller 130 ml och mer ser till att dina fötter får den vård de så väl förtjänar hemma. Det är enkelt att använda fotkräm:

Tips för en intensiv fotvård

Fötterna vill gärna bli bortskämda ibland. Alla fötter kan få bästa vård med en bra fotkräm för torra fötter eller ett näringsrikt fotbalsam. Det viktiga är att du inte bara vårdar fötterna lite då och då. Fötterna måste nämligen vårdas regelbundet för att hålla sig fina. Resultatet blir sammetslena, vackra fötter som känns sköna.

Tänk också på att en liten fotmassage kan göra underverk. Den lugnar både kropp och själ. Om du unnar dig en liten fotmassage med en fotkräm kommer du att känna dig avslappnad och i balans.

Gör det enkelt och köp vårdande fotkräm hos parfumdreams

Det finns mängder av olika fotkrämer. Vår webbshop har fotvårdsprodukter för varje behov och smak. Från små produktflaskor som innehåller 50 ml till stora tuber med 130 ml eller mer – använd våra filter och hitta den bästa fotkrämen för dig. Du ser effekten direkt och kan visa upp ett par vackra, välvårdade fötter som känns ljuvligt lena.