Hudvård män, Ansikte och Parfymer från Marbert

Två kvinnor grundade märket "Marbert" i början av 30-talet med enastående kunskap om de speciella eg… Ta reda på mer
333
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Marbert Hudvård män, Ansikte och Parfymer

Skönhet är en förtroendefråga

Två kvinnor grundade märket "Marbert" i början av 30-talet med enastående kunskap om de speciella egenskaperna hos kvinnlig hud och know-how inom smink och utvecklade sedan särskilt effektiva hudvårdsprodukter.

Företaget arbetar enligt följande motto: Skönhet är en förtroendefråga.

Marbert utvecklar för kvinnor av kvinnor och har vunnit stort förtroende hos sina kunder. På mitten av 50-talet var företaget marknadsledande på sminkmarknaden. De bäst lämpade vårdande produkterna anpassade till de ständigt växlande behoven hos kvinnor skall tas fram.

Med detta mål för ögonen uppvisade Marbert en hög grad av fackkompetens vid utvecklingen av högkvalitativa och tekniskt innovativa hudvårdsprodukter. Tack vare mycket innovativa teknologier och modern forskning har Marbert lyckats skapa produkter som främjar ung utstrålning och vitalitet hos huden och som är anpassade till kundens individuella behov: rätt produkt för alla hudtyper. Exklusiv formula och aktiva, noggrant utvalda verksamma ämnen ger tydliga, effektiva resultat.

Produktsortimentet från Marbert innefattar ansiktsvårdsserier som är enkla att använda och förstå i form av ett ansiktsvårdsproram som erbjuder lösningar för speciella behov och problem.

Marbert använder sig av de senaste vetensapliga teknikerna och upptäckterna i arbetet med utveckling av kvalitetsprodukter. Alla produkter testas vetenskapligt och dermatologiskt.
Visste du redan Innehåll

Marbert, ett märke med långa traditioner

Till Marberts viktigaste kännetecken hör höga kvalitetsanspråk, innovativa formuleringar och beprövad produkteffekt. Företaget grundades 1936 av kosmetologen Margarethe Sendler och läkaren Bertha Roeber. Företagsnamnet är en avledning av deras båda förnamn. Marbert var vid denna tidpunkt ett av Düsseldorfs första tyska kosmetikföretag och man har sedan dess haft en fast position i kosmetikbranschen. Företaget har under alla år alltid hållit fast vid sina principer, som exempelvis ansvarstagande i förhållande till människor och hudens behov. Till exempel lät Marbert som första tyska kosmetikföretag 1948 genomföra både utbildningar och konsultationer. Under 50-talet var Marbert ett av de mest kända märkena på kosmetikområdet och på världsutställningen i Bryssel 1958 fick företaget en medalj som ledande tysk tillverkare av specialkosmetik. 1968 köptes Marbert upp av kemiföretaget Hoechst vilket ledde till en internationell satsning. Till de ledande produkterna från företaget hör lugnande dagkrämer, peelingar, serier med högeffektiv ansiktsvård m.m. Samtliga produkter testas vetenskapligt och dermatologiskt innan de lanseras.

Kosmetiska milstolpar i Marberts historia

1991 lanserade Marbert ett banbrytande patent och revolutionerade därmed kosmetikbranschen. Produkten i fråga hette Profutura. Detta var en världsnyhet, nämligen inget mindre än det första verksamma ämnet mot linjer och rynkor som fått vetenskapligt erkännande.

2006 följde sedan utvecklingen av en ny generation av vårdande och återfuktande produkter. Aqua-Booster med hydro-booster-teknik lanseras.

2010 presenterar sig Marbert i en helt ny visuell design. Den enhetliga grafiska profilen är tänkt att återspegla märkets starka sidor. Detta ska även garantera kunderna en enklare, snabbare och överskådligare tillgång till alla linjer av vårdande produkter. Produkternas kvalitet och ingredienser förändras förstås inte.

Skönhet är en fråga om förtroende

Så lyder företagets motto. Produkterna utvecklades till att börja av kvinnor för kvinnor vilket resulterade i en stor förtroendepotential. Med hjälp av innovativ teknik och modern forskning har Marbert lyckats utveckla produkter som främjar hudens vitalitet och ger en ungdomlig utstrålning. Man lät anpassa alla produkter efter kundernas individuella behov, så att man kunde och än idag kan erbjuda rätt produkter för alla olika hudtyper .

Speciella produkter för speciella krav

Givetvis kan vi i vår onlinebutik erbjuda olika produkter från Marbert så att alla kvinnor kan hitta just den vårdande serie som passar hennes behov.

Om du har torr till mycket torr hud är Moisturizing Care rätt linje för dig. Med hjälp av hydro-booster-teknik återfuktas de översta hudskikten med en effekt som håller i sig hela dagen. Detta stöder hudens naturliga återfuktning och stärker motståndskraften mot skadlig miljöpåverkan. Huden känns snabbt smidigare, mjukare och mindre stressad.

För mogen hud har vi i vårt sortiment en serie intelligenta och vårdande produkter från Marbert: PhytoCell. Marbert har forskat på hudens åldrande under många år vilket har resulterat i att man har upptäckt hur man effektivt kan motverka rynkor. Med hjälp av Phyto-Age-systemet och de värdefulla vårdande substanserna samt mångfalden av vitaminer i PhytoCell mildras befintliga rynkor och huden får ny energi. Den har även en förebyggande effekt som minimerar förlusten av spänst och fukt i huden. Du återfår snabbt en hud som ser strålande och ungdomlig ut.

Börjar de första torrhetslinjerna dyka upp bör du prova den vårdande anti-age-produkten Profutura. Denna vårdande linje motverkar inte bara de första torrhetslinjerna, utan återställer även synbart hudens fuktbalans. Anti-A.G.E., det speciella komplexet av verksamma ämnen, ger huden ny energi och har en regenererande effekt. Huden får genast ny vitalitet och ser yngre, mer elastisk och slätare ut.

Drabbas du återkommande av röda fläckar eller märken i ansiktet? Detta är en synbar signal på känslig och stressad hud. Här bör du använda den vårdande produktserien Anti-Redness Care med värdefull olja från nyponfrön och calendula. Huden regenereras och dess naturliga skyddande barriär stärks.

Marbert för honom

Marbert har förstås inte glömt bort männen heller. De mest olika doftkompositioner ser till att varje man kan hitta något som han trivs med. Eau-de-cologne-sprayerna kompletteras även med matchande duschgeler och aftershaveprodukter. Framförallt doften ManPureSilver kan användas i alla sammanhang. Detta är en äkta allrounddoft och den är populär till och med hos män som normalt inte brukar använda parfym. I raden av herrdofter från Marbert har doften Marbert ManClassic utvecklats till en äkta klassiker.

Marbert, kroppsvårdsprodukterna

Marbert har med åren gjort sig ett namn även på andra områden än ansiktsvård och herrdofter. Marberts Bath & Body-vård består av duschgel, kroppslotion, deodorant, en uppfriskande eau-fraiche-spray m.m. I vår onlinebutik erbjuder vi dessutom även dekorativa presentset som lämpar sig som gåvor vid olika tillfällen eller att skämma bort sig själv med.