Bestseller

NARS

41
5/5 baserat på alla kundbetyg

NARS – högklassig makeup direkt från proffsen

När makeupartisten François Nars grundade sitt eget märke 1994, hade han ett mål i sikte: Att med NARS Cosmetics bilda ett företag, som tillverkar högklassiga, långvariga makeupprodukter. Han startade med tolv läppstift, som det berömda varuhuset Barneys i New York tog upp i sitt sortiment. Den första sminklinjen från NARS slog ner som en bomb och blev en stor hit bland kunderna praktiskt taget över en natt. Sedan dess har märket etablerat sig framgångsrikt på världsmarknaden och har lanserat olika produktlinjer.

Högklassig makeup från NARS, som uppfyller alla önskningar

Hos NARS finns det fortfarande läppstift i olika nyanser i sortimentet. Urvalet har framgångsikt utökats och innehåller även foundations, nagellack, rouge, bronzer och mycket mer. Med tiden har detta märke intagit en stadig plats inom kosmetikbranschen. Den iögonfallande loggan är något utöver det vanliga. Till skillnad mot många andra företagsloggor, skrivs NARS i smala bokstäver som går in i varandra. Ett omisskännligt statement, som står för personlighet, stilsäkerhet och exklusivitet.

  • NARS primer: NARS erbjuder alla komponenter, som är avgörande för att göra en fantastisk makeup. En primer är det första steget, som förbereder huden för foundation. Märkets primers har närande och återfuktande ingredienser, för att skapa den perfekta basen.
  • NARS foundation: Nästa steg är en foundation, som appliceras för att ger hyn lyster. Hos NARS finns det olika produkter som skiljer sig i färg och konsistens. För att täcka olika hudbehov, finns det olika varianter i NARS sortiment, som Light Reflecting foundation, Sheer Glow foundation och Natural Raidant Longwear foundation. Dessutom finns det hos NARS concealer och NARS 10 concealerborste, för en målinriktad täckning av små orenheter och rodnader.
  • NARS rouge och bronzer: Ett rouge och en bronzer gör det möjligt att definiera olika ansiktspartier på ett snyggt sätt. Även här finns det olika varianter att välja mellan, allt ifrån puder till flytande produkter. Produkterna finns i olika färgnyanser, som tar fram varje sminklook på bästa sätt.
  • NARS ögonmakeup: Med NARS produkter för ögonen får du den perfekta ögonlooken med svepande ögonfransar. Här finns ögonskuggor, mascara och eyeliners och även speciella produkter för ögonbrynen, som skapar spännande ögonblick.
  • NARS läpprodukter: Hos NARS finns det en mängd olika läpprodukter. Förutom läppstift och läppglans finns det även läppennor i sortimentet, som målar fram den rätta pussmunnen. Även här erbjuder NARS ett varierande färgurval, som sträcker sig från ljusa, neutralt beigea toner till intensiva nyanser.

Produkterna i NARS makeup-sortiment skiljer sig från andra märken genom sitt speciella färgurval och enastående täckkraft. Dessutom håller sig sminket på plats så gott som hela dagen. Det gör att du inte bara kan se fantastisk ut på kontoret och gymmet, utan även på kvällen när du går på bio eller besöker något dansställe.

Skapa spännande sminklooker med NARS, som gör gott för huden

Många makeupmärken satsar på högpigmenterade färger eller bra ingredienser i sina produkter. NARS vill inte falla mellan två stolar, utan kombinerar dessa båda fördelar med varandra. Tack vare märkets högkvalitativa primer håller sminket perfekt även på torr hy. För den feta hyn passar i stället de pudriga produkterna perfekt.

Det framgångsrika företaget använder samtidigt antioxidanter, vitaminer, solskyddsfaktorer, hyaluronsyra och fruktextrakt för att ge makeupen en sammetsmjuk finish. Resultatet är lyxiga och fascinerande vackra looker och en vårdad hy.

Beställ NARS lätt och bekvämt hos parfumdreams

Oavsett om du föredrar en vardagslook eller en festligare look för kvällens dejt: NARS produkter passar för varje dag och erbjuder en samstämd sminkpalett. Hos parfumdreams finns ett fantastiskt urval av olika NARS-produkter, som uppfyller olika behov. Utnyttja tillfället att med bara några få musklick handla NARS-produkter online. Skapa olika sminklooker som är tidlösa, spännande och stilsäkra.