Hand- & nagelvårdsset

54 Artikel
41
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hand- & nagelvårdsset: Allt för vackra händer

Vackra händer och välvårdade naglar är ett statement och ofta något av det första andra ser. Men hand- och nagelvård ska inte bara utföras av kosmetiska skäl för få fina händer, det finns även goda hälsoskäl för att vårda händer och naglar.

Hand- & nagelvårdsset kan förebygga många obehagliga besvär, t.ex. inåtväxande naglar som skivar sig, eller smärtsamt inflammerade nagelband. Naglarna har inte bara en optisk funktion, de skyddar även fingertopparna mot skador.

Vad ingår i hand- & nagelvårdsset?

Hand- och nagelvårdsset innehåller vanligtvis klassiska basredskap som nagelsax, nagelfil och nagelklippare. Men även manikyrset som innehåller fler produkter räknas som hand- och nagelvårdsset. De kan exempelvis innehålla:

Hand- och nagelvårdssetet kan även innehålla en handkräm, ett nagelstärkande startkit för sköra naglar eller en vårdande mask för händer och naglar. Naglarna kan avslöja mycket om en persons hälsa. Det är ju många sjukdomar som visar sig på naglarna.

Om du sköter om dina händer regelbundet tar du inte bara hand om dina händer, utan kan också upptäcka eventuella hälsoförändringar.

Hur ofta ska du ägna dig åt hand- och nagelvård?

Du bör fila naglarna minst varannan vecka och samtidigt ge dina händer med ett vårdande bad, en handmask eller åtminstone en rejäl dos kräm. De används trots allt varje dag, utsätts för vind, kyla, värme och UV-strålning, kommer i kontakt med diskmedel och rengöringsmedel, och tvättas eller till och med desinficeras flera gånger om dagen. Allt detta bidrar till att torka ut huden och även vara tufft mot naglarna.

Elektriska nagelvårdsset, det bekväma alternativet

Elektriska nagelvårdsset har olika tillbehör som gör det enklare att ge naglarna en jämn form. Även döda nagelband kan försiktigt tas bort med en elektrisk nagelvårdsapparat utan att skada friska nagelband. De hjälper dig med den grundläggande manikyren och efteråt kan du måla naglarna om du vill.

Redskap eller kosmetika? Det finns ett stort utbud hand- och nagelvårdsset

Hand- & nagelvårdsset kan innehålla många olika produkter. Vissa består av ett nagellack, en fil och en handkräm, andra fokuserar mer på redskapen och erbjuder en sax, fil och klippare i ett vackert fodral. Dessa basprodukter kan köpas för några få kronor - men det finns även lyxiga set som satsar på extra hög kvalitet, noggrant slipade blad eller skär och lång hållbarhet.

Medan den här typen av redskap vanligtvis bara köps en gång och sedan används i flera år, kan manikyrset med flera olika nagellack köpas om och om igen eller ges bort i present. När allt kommer omkring nöts färgen bort och att testa nya färger är något många tycker är en viktig och kul del i den regelbundna kroppsvården.

Hand- och nagelvårdsset för alla smaker hos parfumdreams

Ett nagelvårdsset är perfekt att ge bort, men kanske vill du köpa ett till dig själv och skämma bort dina händer riktigt ordentligt. Olika slags lack, krämer och oljor håller dina händer är smidiga, dina naglar välvårdade och dina nagelband friska. Du trivs när händerna är fina och det märks att du mår bra .

Hos parfumdreams hittar du många olika hand- och nagelvårdsset. Kvinna eller man – hos parfumdreams hittar du något för varje smak och kan välja mellan många olika nagelvårdsprodukter.