Rakning män

275 Artikel
284
5/5 baserat på alla kundbetyg

Rakprodukter för män – din stil är ditt visitkort

Lika viktigt som make-up är för kvinnor är ofta rakning för män. Himmelskt slät hud, snyggt tredagarsskägg eller ett uttrycksfullt skägg. Den passande rakvården hjälper dig att skapa ett stiligt intryck.

Rakvård för män i kort

Med så många produkter är det lätt att förlora överblicken. Kort sagt: Alla har en funktion. Men du måste själv avgöra om de uppfyller din huds behov. Traditionellt eller modernt? Ska det gå snabbt eller ser du gärna din rakning som en ritual? Vad du behöver för din stil och smak ser du här i en kort sammanfattning:

  • Pre-Shave: Med dessa produkter förbereder du huden och håret optimalt för rakningen.
  • After shave-balsam & lotion: För en uppfriskande känsla efter rakningen, svalkar och lindrar småsår.
  • Rakskum och co.: Klassiskt rakskum, smidig rakgele eller modern rakkräm – alla ger mjuk hud och exakt avklippt hår.
  • Herrrakapparat: Traditionell rakkniv, säkerhetshyvel och tillbehör samt elektrisk rakapparat & trimmer och klassisk rakhyvel – upptäck dina favoriter
  • Rakborste: Här hittar du alla varianter av praktiska hjälpmedel som är oumbärliga vid traditionell rakning.
  • Raktvål: Vill du ha ett förpackningssnålt alternativ till rakskum? Här kommer du att hitta det.
  • Raktillbehör: Praktisk rakskål och rakställ skapar ordning i badrummet.
  • Rakset för män: Som omsorgsfull present eller en gåva till dig själv: Med dessa set har oönskade hårstrån inte en chans.

Rakning av hår för män hör numera till en skönhetsritual. Men vilka krav mäns hud har därutöver, är fortfarande ett mysterium för många. Den optimala rakvården gör att du känner dig snygg. Det ger det självförtroende som behövs för att du enkelt ska kunna ta dig an alla hinder.

Rakvård är lika viktig som rakning

En del män rakar sig varje dag, andra bara en gång i veckan. Oavsett hur ofta du föredrar att göra det: Den optimala rakningen börjar och slutar med rätt hudvård. Mäns hud behöver framför allt mycket fukt. Därför bör du, förutom passande rakapparat, inte glömma Pre- och After shave -behandling.

För våtrakning gäller: Ju mjukare hår, desto bättre resultat. Pre shaving-produkter gör att skägghåren absorberar vatten och på så sätt kan trimmas exakt. Även för torrakning finns det speciella Pre shave-rakvårdsprodukter för män, som gör att rakapparaten glider lättare och ger ett skonsammare resultat.

Rakning för män på ett enkelt sätt

Den dagliga rakningen har aldrig varit enklare än idag. Det finns nämligen en passande rakapparat för varje behov. Den traditionella rakningen för män utförs med rakkniven. Klassiska rakhyvlar är lika populära som elektriska varianter eller rakapparater. Bryr du dig om hållbarhet? Välj då en säkerhetshyvel från förnybara resurser.

Alla män ska ha sitt skägg så som de gillar. Tack vare det stora utbudet av rakvård hör rodnader och orenheter till det förgångna. Idag en rebellisk stil med skäggstubb och imorgon slätrakad - upptäck din stil hos parfumdreams.