Handkrämer

254 Artikel
1788
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Handkräm för lena händer

Händerna utsätts för påfrestningar varje dag. Kyla, sol, torrhet, ständig handtvätt och desinficering belastar händernas ömtåliga hud enormt. Händerna blir torra och nariga, och det är vare sig särskilt snyggt eller skönt.

Bra handkrämer är ett mirakelvapen mot detta. De vårdar och återställer torr hud och ger dig smidiga, lena händer. Olika tillsatser i en högkvalitativ handkräm ger dig inte bara mjuka händer, utan hjälper också till att återställa irriterade områden och mindre skador som orsakats av torrhet.

Vårdande handkräm för märkbart lenare händer

Om du vill ha lena händer är regelbunden användning ett måste. Mycket torra, nariga händer behöver en näringsrik handkräm, medan en lätt, vårdande lotion kan räcka för normal hud.

Även de bästa handkrämerna består till stor del av olja och vatten. Blandningsförhållandet är avgörande för om det rör sig om en näringsrik, intensivt vårdande handkräm eller en lätt lotion.

Parfymfri handkräm för känslig hud

Händernas hud är ofta mycket känslig. Om huden har utsatts för stora påfrestningar kan även olika doftämnen ha en irriterande effekt. I så fall rekommenderar vi en handkräm utan parfym och doftämnen. Utöver väldoftande handkrämer erbjuder parfumdreams även parfymfria handkrämer och krämer för mycket torra händer.

Naturliga tillsatser som ringblomma och kamomill är mycket bra för torra händer. Tack vare sin lugnande och antiinflammatoriska effekt är detta ingredienser som särskilt ofta används i näringsrika handkrämer.

Köp den bästa handkrämen för din hudtyp hos parfumdreams

parfumdreams levererar alla produkter du behöver för skönhetsrutinen hem till dig. Så du slipper sakna en fet handkräm, lätt handkräm eller en intensivt vårdande handmask hemma. Vare sig dina händer bara behöver en lätt vård, eller du måste använda en fet handkräm regelbundet: Du kommer hitta rätt handkräm i parfumdreams stora sortiment.