Rumsdofter

267 Artikel
155
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Rumsdofter – doftspridare för alla typer av rum

Rumsdofter gör inte bara att stämningen i ett rum förändras. De kan även väcka minnen. Det finns olika rumsdofter att köpa, som tilltalar olika smaker. Välj mellan blommiga, träiga, fruktiga eller fräscha dofter som är direkt uppiggande för sinnena. På så sätt är det enkelt att få en angenäm doft i varje rum och samtidigt få personliga doftnoter.

Stämningsfulla rumsdofter med uppiggande effekt

Behagliga dofter för avkoppling. De får oss att känna oss väl till mods så fort vi går in i ett rum. Det handlar om exklusiva oljor, som mjukt sprider doft i rummet och ligger i luften. Samtidigt skapas en trivsam rumsatmosfär. Ett rum som doftar gott känns tilltalande och gör att man vill stanna kvar i det. För att använda en rumsdoft i ett rum finns många olika produkter att välja mellan

  • Rumsdoft med doftpinnar: Denna doftspridare är en riktig klassiker. Den här flytande doften kommer i en tilltalande flakong och sprids i rummet med hjälp av doftpinnar. Med hjälp av doftpinnarna kan man reglera doftens intensitet. Om man bara använder ett par pinnar blir doften i rummet diskret. Med flera pinnar förstärks doftupplevelsen.
  • Rumsspray: Vill du ha en stämningsfull doft under en kortare stund? Då är en rumsspray det rätta valet. Den praktiska doftspridaren är försedd med ett sprayhuvud. Beroende på behov och rumsstorlek räcker några få pumptryckningar för att fräscha upp rumsluften.
  • Doftljus: Denna doft för hemmet ligger gömd i vax. När lågan tänds blir vaxet och oljan flytande och ger spännande doftupplevelser. Även sedan ljuset släckts blir ofta en del av doftesserna kvar ett tag i rummet. För en varaktig doftkänsla.
  • Doftstenar: Doftstenarna är stilrena och diskreta och går enkelt att kombinera med den befintliga miljön. Tillsammans med ett par droppar eterisk olja kan du skapa en liten doftkälla på nolltid. Denna gör att rumsluften beblandas med angenäma dofter.

Beroende på doft får varje rum en personlig prägel. Dofterna för hemmet behöver inte vara för påfallande. De kan visserligen framträda tydligt som ett rumssmycke men även vara lite mer diskret. Resultatet är alltid detsamma: Doften ger rummet en oförglömlig vällukt som tilltalar sinnena.

Dofter för hemmet som tilltalar alla smaker

Det finns ett rikt urval av olika rumsdofter. Det finns en passande doft för alla behov och smaker. Dessutom kan man förutom doftskapelser även bestämma form och design på rumsfräscharen. Om doftspridaren ska fylla hemmet under lång tid är doftpinnar en bra idé. Den som inte ständigt vill vara omgiven av dofter väljer istället en rumsspray.

Även produktpaletten av de olika doftoljorna är rik och omväxlande. Om man är osäker på vilken essens man ska välja kan gå efter sin favoritparfym. Fräscha dofter som innehåller mynta och örter har en uppiggande effekt. Blommiga nyanser verkar däremot lugnande på själen. På så sätt kan man skapa en passande atmosfär i varje rum.

Köp rumsdofter hos parfumdreams

En doft för hemmet ger inte bara en fräsch fläkt - den är även ett komplement för hemmet. I vårt sortiment hittar du olika rumsdofter som förvandlar varje hem till en oas av välbefinnande. Välj en favorit från det stora sortimentet, som ger välbefinnande och trivsel.