Bestseller

Parfymer från Chloé

Ett namn som får dig att tänka på romantik, luftighet och friskhet. Chloé. Mjuka bomullsklänningar d… Ta reda på mer
418
5/5 baserat på alla kundbetyg

Chloé Parfymer

Ett namn som får dig att tänka på romantik, luftighet och friskhet. Chloé. Mjuka bomullsklänningar dekorerade med lekfulla spetsar och till detta eleganta och figurbetonade korsetter. I en klassisk kombination med enkel romantik. Jacques Lenoir och Gaby Aghion grundade prêt-à-porter-märket Chloé i Paris år 1952. Modeduon blev dock världskända med Karl Lagerfeld som chefsdesigner. Men även Stella McCartney, Beatles-sångaren John McCartneys dotter, skapade under en period ett antal mycket vackra klänningar för de internationella modescenerna. Senare grundade hon dock sitt eget modemärke och överlämnade sin roll som Creative Director hos Chloé till väninnan Phoebe Philo. År 1992 lanserades varumärkets första doftkreation, vilket blev en milstolpe för en ny linje. För världsvana kvinnor som redan gillar och avgudar det fantastiska modet från Chloé, är den nyaste doften, som verkligen leker med dina sinnen, nästintill oumbärlig.
Visste du redan Innehåll

Chloé – kombination av mode och dofter

Chloé är ett internationellt känt franskt företag med huvudkontor i Paris. Företaget grundades 1952 av Gaby Aghion i samarbete med Jacques Lenoir. Gaby Aghion gav företaget namn efter en väninna. Företagets portfölj bestod av ett lekfullt dammode av mycket mjuka och kvalitetsmaterial. Den då lovande unge designern Karl Lagerfeld tillhörde en grupp unga modedesigners som rekryterades av Gaby Aghion för att 1958 presentera hennes nya skapelser inför en modevisning. Endast fem år senare blev Lagerfeld chefsdesigner på Chloé.

Redan på 60-talet hade Chloé en rad prominenta kunder, bland annat Jackie Kennedy, Grace Kelly, Brigitte Bardot och Maria Callas. 1970-talet bidrog till att göra Chloés dammode känt i resten av Europa. 1971 invigde Chloé sin första boutique i Paris. När Lagerfeld tolv år senare efter en stridighet lämnade företaget, ledde det till en tydlig nedgång i omsättningen. Modeföretaget övertogs av Alfred Dunhill. Efter att den franska moderskaparen Martine Sitbon lämnat företaget, återvände Karl Lagerfeld till Chloé 1992. Men inte heller han lyckades skänka ny glans åt modeföretaget. Först när att den nya chefsdesignern Stella McCartney tagit över vände det uppåt igen.

Efter att Chloé gjort succé med exklusiva konfektionsplagg för damer, accessoarer och lädervaror samt även presenterat „See by Chloé”, en prismässigt något överkomligare andra linje för den yngre generationen, följde lanseringen av av den blommiga parfymen Chloé 1975. Den blev en försäljningssuccé. Under de följande 25 åren lanserade Chloé flera framgångsrika damdofter.

Sedan dess säljer Chloé de framgångsrika parfymerna

  • Chloé
  • L'Eau de Chloé
  • Love.

Perfekta damdofter från Chloé i Parfumdreams onlinebutik

Damdofter från Chloé är evigt unga kompositioner som betonar individualiteten och kvinnligheten extra mycket. Förföriska essenser förtydligar inslag som står för ren elegans och skönhet. Vårfrisk eller blommig? Oavsett vilket väcker Chloé nyfikenheten med en mångfald av dofter där det finns något för nästan alla livsfilosofier och årstider.

Chloé utstrålar kvinnlighet och dess värme. Utöver eleganta accessoarer och smycken framställer man även utsökta dofter. Chloé Woman charmar oss med en attraktiv toppnot av utsökta extrakt som exempelvis ambra, iris och sandelträ och förtrollar oss med kompositioner bestående av blommiga och fruktiga inslag. Detta resulterar i en andlöst underbar doftupplevelse. Beställ Chloé i Parfumdreams onlinebutik och framhäv din feminina sida. Det räcker med en liten parfympuff för att ge dig en osynlig, blommig slöja som smeker alla sinnen.

Chloé-parfym i olika varianter i sortimentet i Parfumdreams onlinebutik

Varje enskild Chloé-parfym i vår onlinebutik lägger fokus på en speciell aspekt vilket gör det möjligt för alla kvinnor att hitta sin personliga doft. Från uppiggande friskhet och flickaktig lekfullhet till sensuell förförelse – med Chloés damdofter kan du utforska ett brett spektrum av olika eau-de-parfum- och eau-de-toilette-varianter.

Chloé Love lämpar sig till exempel för kvinnor som vill kunna ge uttryck för förförisk sensualism. Detta möjliggörs av de varma, aromatiska nyanserna av mysk, vanilj och mandel. Chloés See by Chloé passar alla kvinnor som vill dela med sig av sin flickaktiga charm. Ljuva inslag av äppelblommor och bergamott förenas här med sötaktig vanilj för en extra feminin doftupplevelse Med Chloé L’Eau de Chloé känns renodlat fräsch tack vare grapefruktens uppiggande effekt. Chloé-doftens lätta persikonoter får dig på fall vid första spraypuffen.

Chloés kosmetik kompletterar doftsortimentet perfekt

Komplettera valt doftset genom att även beställa en dedorantspray från Chloé. Chloés deodorantspray finns att köpa i flaska på 100 ml i vår onlinebutik. Chloés allergivänliga deodorantspray förtrollar sinnena med en doft av kvinnlighet och elegans. Den parfymberikade sprayen skyddar extra länge med en mjuk touch av Chloés dofter. Sprayflaskan ger en finfördelar deodoranten extra jämnt och bidrar på så vis till en unikt torr och fräsch känsla.

Märkets kroppslotion liksom duschgelen Roses de Chloé, möjliggör en en skonsam men ändå effektiv hudrengöring. En behagligt lätt rosendoft bidrar med den där oumbärliga romantiken i duschen och harmonierar perfekt med kroppslotionen för att ytterligare framhäva den ljuva doften.

Beställ i Parfumdreams onlinebutik för speciella tillfällen – till exempel bemärkelse- eller födelsedagar eller som en väldoftande julklapp – ett doftset ur Chloés sortiment. En garanterat uppskattad gåva!