Bestseller

Chloé parfym

742
5/5 baserat på alla kundbetyg

Chloé parfym – doft från Paris

Chloé är ett franskt lyxmärke, som grundades 1952 av Gaby Aghion i Paris. Förutom att vara känt för sin tidlösa stil och feminina kläder, blev även märkets Chloé-parfym en populär klassiker över hela världen. Doften förkroppsligar det som Chloé förmedlar i sitt mode med böljande tyger, rysch och romantiska detaljer: Kvinnlighet, charm och elegans.

En ständigt omgjord klassiker: Chloéparfymen

Märket lanserade sin första Chloé-parfym redan 1975: Chloé by Chloé. Den komplexa doften var en kombination av blommiga och fräscha noter. Basnoten hade en varm karaktär med inslag av mysk och sandelträ. Under årtiondena har doften utvecklat till nya versioner.

Den senaste versionen av den populära Chloé-parfymen har ett mer direkt uttryck som ligger helt i linje med den moderna smaken. Den är den perfekta, långlivade vardagsdoften med en fräsch toppnot av bergamott, en blommig hjärtnot med magnolia, vit ros och gardenia som sedan landar i en basnot av cederträ och mysk. De som älskar denna parfym beskriver den som en romantisk vardagsdoft.

Exklusiva kvinnliga Chloé parfymer

Vid framställningen av en Chloé-parfym används bara noggrant utvalda och högklassiga ingredienser. Det garanterar en produkt av högsta kvalitet och en oförglömlig doftupplevelse.

Än så länge har Chloé bara lanserat damparfymer. Dofterna är en återspegling av märkets själ och fulländar varje look. Med en damparfym från Chloé ska bäraren kunna unna sig en touch av lyx varje dag och känna sig kvinnlig och självsäker.

Handla Chloé parfym hos parfumdreams

Upptäck vackra Paris genom en värld av parfymer från Chloé. Uttryck din styrka och kvinnlighet med dofter, som har hänfört människor under många år. Sortimentet av Chloé-parfymer utvidgas ständigt men själva grundkärnan förblir intakt: en underbar kvinnlighet. Beställ din nya favoritdoft hos parfumdreams.