Bestseller

Gucci parfym

807
4/5 baserat på alla kundbetyg

Eklektiska Gucci-parfymer för säkra människor

Gucci № 1 är en av de första parfymerna från Gucci – en kryddig damparfym som fortfarande älskas av många. Guccis damparfymer anses som mycket sensuella och feminina. Doftspektrumet sträcker sig från exotiskt, feminint blommigt till karaktärsfast och självsäkert. Precis som varumärkets mode är de stilfulla, men ändå djärva och frappanta.

Guccis herrparfymer anses som mycket expressiva och maskulina. En av de mest populära doftserierna är Gucci Guilty Pour Homme. Parfymens initiala fräschör övergår i nyanser av trä och läder i hjärtnoten som tar doften i en maskulin, stram riktning. Även här är gäller att den som vill sticka ut bär Gucci. Varumärkets unika karaktär återspeglas inte bara i klädkollektionerna – även dofterna leker gärna med olika fasetter som är perfekt anpassade till varandra.

Gucci-parfymer för en ny era

Varumärket Gucci har genomgått en förvandling över åren. Märket har präglats av familjedraman och köpts upp av Kering-koncernen, men har ändå alltid lyckats vara relevant och förändras med tidens trender. Något som dock har varit konstant är känslan för kvalitet och varumärkets unika karaktär. Gucci drar sig aldrig för extravagant design, men förblir alltid sina klassiker som Bamboo Bag och märkets älskade loafers troget.

Inte heller Guccis parfymer har undgått förändringen: Nya doftserier med moderna doftkompositioner har erövrat marknaden. Men doftserier som Gucci Bamboo, en hyllning till den tidlösa Bamboo Bagen, är kända och älskade än idag.

Köp sofistikerade Gucci-parfymer hos parfumdreams

Varje Gucci-parfym är full av uttryck som berättar en historia. Hos parfumdreams hittar du Guccis populäraste dofter för henne och honom. Alla med en doft av lyx, precis som Guccio Gucci från början avsåg.