KILIAN parfym

82
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Raffinerade lyxdofter från KILIAN Paris

Parfymer från KILIAN PARIS kombinerar tidlös lyx, överraskande kompositioner med höjden av sofistikering. Kilian Hennessy, ättlingen till en av Frankrikes mest kända konjaktillverkare, lanserade år 2007 ett mycket hyllat doftfyrverkeri som bestod av tio energiska parfymer. De unika parfymkreationerna som ingick i kollektionen ”L'Oeuvre Noire” var avsedda som en hyllning till livets motpoler. Det är en hyllning som än i dag präglar hans talrika kreationer som förenar skenbara motsatser med varandra.

KILIAN parfym: Fulltoniga doftkompositioner med en touch av lyx

Bakom varje doftkonstverk av Kilian Hennessy finns en fantastisk historia som gör varje KILIAN parfym helt exceptionell. Parfymerna har inspirerats av hans upplevelser, resor och hans kulturella arv. De påminner om exotiska smaker, läckra frestelser och om hans många möten med artister.

För Hennessy är en parfym inte bara ett förföriskt vapen, utan även en rustning som är som en sköld mot omvärlden. Han håller fast vid 1800- och 1900-talens anrika parfymtillverkningstraditioner som ingen annan. Samtidigt ger han sina parfymer en modern twist. I rollen som Master of Scent arbetar han tätt tillsammans med välkända parfymörer när han tar fram nya KILIAN parfymer.

Parfymerna från KILIAN är kända för att sitta länge. De leder tankarna till sofistikerade franska lyxparfymer från svunnen tid som ger bäraren en doft av lyx. Denna konnässör lägger också stor vikt vid att presentera sina utsökta doftkollektioner i originella, handgjorda flaskor. När han komponerar sina parfymer föredrar han genuina, sällsynta ingredienser. Ur dessa skapar han en unika bouquet som mästrar balansen mellan det oortodoxa och det konventionella med bravur.

Köp KILIAN parfym: Kilian Hennessys doftuniverum

Nuförtiden erbjuder KILIAN PARIS över 34 olika unisexparfymer ur fem doftfamiljer. Parfymer som är inspirerade av Hennessys doftminnen. Samtidigt speglar de hans passion för utsvävande nattliv, elegans och extravagans. Välj bland fem doftfamiljer om du ska köpa en KILIAN parfym:

  • The Liquors från Kilian: Dessa sofistikerade dofter är en hyllning till parfymörens familjearv. Deras gyllene färg påminner om den berömda konjaken Hennessy. Parfymerna presenteras självsäkert i eleganta flaskor som ser ut som slipade konjakskupor.
  • The Narcotics från Kilian: Apelsinblomma, tuberos, gardenia och ros ger parfymerna från KILIAN parfymer en berusande doft som sitter länge.
  • The Cellars från Kilian: Dessa träiga doftkompositioner innehåller fina träslag som sandel och ceder kombinerade med ackord av vetiver och patchouli. Nyanser av rom, starkt turkiskt kaffe, konjak och whisky påminner om Hennessys familjearv.
  • The Fresh från Kilian: De fräscha dofterna kombinerar sprittande citrusfrukter och akvatiska noter med noter av aldehyd.
  • The Smokes från Kilian: Dessa parfymer är raffinerade med lummigt trädoftande bakhoor, tobak och rökelse och utstrålar en tidlös bouquet som fångar tobaksprodukters arom.

Tidigare har Hennessy även lanserat eau de parfum, väldoftande smink, exklusiv kroppsvård och andra lyxprodukter. Men KILIAN är också en föregångare när det handlar om vår miljö. Hans exklusiva flaskor har varit påfyllningsbara och återvinningsbara i över 15 år.

Köp parfym från KILIAN PARIS hos parfumdreams

parfumdreams erbjuder ett stort utbud KILIAN parfymer som passar lika bra på kvinnor som män. De lyxiga dofterna finns även som refill så att du kan fylla den snygga flaskan med din favoritparfym om och om igen. För dig som är på resande fot har parfumdreams även ett presentset med utsökta sprayflaskor i resestorlek.