Bruno Banani

Det tyska, fräcka varumärket Bruno Banani, som grundades år 1993, har i dag uppnått kultstatus tack … Ta reda på mer
47
5/5 baserat på alla kundbetyg

Bruno Banani Butik, Hudvård män och Parfymer

Det tyska, fräcka varumärket Bruno Banani, som grundades år 1993, har i dag uppnått kultstatus tack vare sin äventyrliga image. Med utgångspunkt från ett tidigare textilföretag som gått i konkurs, startade man om helt från början med flera tusen anställda och en ny idé.

Företaget är nu sponsor och utrustningsleverantör för ökenexpeditioner och för den australienska tävlingen Eco Challenge och har därmed under de senaste åren snabbt etablerat sitt namn, Bruno Banani, bland extremsportare. Även vid starten av rymdstationen MIR år 1998 fanns varumärkets underkläder ombord för att styra uppmärksamheten till det extrema.

Efterfrågan efter varumärkets produkter ökar konstant över hela världen och företaget expanderar varje år. I början av det nya årtusendet lanserades för första gången på marknaden en klocka under namnet Bruno Banani. En klocka som ska klara av alla typer av sportiga situationer. Kvinnor ska självklart också få ta del av företagets produkter och därmed lanserade Bruno Banani också en doftserie.

Pure Woman: Ett namn som talar för sig självt. Änglar, som samtidigt också är djävlar. Precis detta uttrycker denna doftkomposition. Svarta vinbär och även mango ger doften en ljuvlig nyans. Tillsammans med den milda doften av en pion blir lockelsen perfekt.

Bruno Banani: Dyk in i en mångfald av dofter

Bruno Banani är märket av det tyska företaget Bruno Banani Underwear GmbH, och som namnet ger en hint om ligger den främsta inriktningen på tillverkning av underkläder. Men även Bruno Bananani parfym har tradition bakom sig och produkterna är bästsäljare inom den tyska dagligvaruhandeln och i parfymaffärer. Firman har sitt säte i staden Chemnitz och förser över 1 500 fackhandlare i Tyskland och i utlandet med produkter.

Bruno Banani grundades 1993. Till att börja med producerade man designunderkläder för män och så småningom även underkläder för kvinnor och badmode. Enligt deras egna uppgifter är Bruno Banani parfym det främsta parfymmärket i Tyskland.

Bruno Banani räknas som ett tyskt framgångsföretag, eftersom produktionen ligger i Tyskland och försäljningen går till bl.a. Kina, Australien och europeiska länder. Parfymerna är prisvärda, de finns redan i storlekar från 20 ml och dofturvalet är stort. Allt detta bidrar till att parfymerna från Bruno Banani är både framgångsrika och efterfrågade, trots att Bruno Banani inte ödslar några större summor på internationella säljkampanjer.

Bruno Banani parfym: Utmärkande för märket

Produktpaletten från Bruno Banani är omfattande. Det finns åtta dam- och herrparfymer och här är några:

Även duschgel och deosprayer hör till Bruno Bananis sortiment. De är samstämda med Bruno Banani-parfymerna och kombineras därför mycket bra med dessa. De flesta av märkets dofter kommer i koncentrationen eau de toilette – eau de parfym finns bara i enstaka fall. Dofterna passar därför mycket bra att bäras hela dagen till vardags och ger en diskret, men ändå närvarande och behaglig doft i näsan.

Igenkänningstecken hos Bruno Banani parfym

Flakongerna hos Bruno Banani eau de toilettes känns igen på sina skeva utformningar. De är inte överflödigt dekorerade och sticker snarare ut genom sin avskalade design. Det bidrar till ett pris-prestandaförhållande hos parfymerna, riktar en större fokus på innehållet och gör Bruno Banani-doften till stjärnan.

Bruno Banani är ett lättillgängligt märke, går att köpa hos många försäljningsställen och erbjuder bra dofter till fördelaktiga priser. De små flakongerna med Bruno Banani-parfym för dam finns att köpa från 6 euro. Herrdofterna från Bruno Banani kostar bara 7 euro i de minsta förpackningarna. Den övre prisnivån för parfymerna ligger på ca 25 euro och det finns även en flakong med 50 ml eau de parfym.

Att handla en Bruno Banani-parfym är därför i stort sett överkomligt för alla och oavsett parfymstorlek håller innehållet hos de varierande doftkompositionerna samma höga kvalitet.

Handla Bruno Banani-parfym hos parfumdreams till dig själv eller ge bort en parfym till någon du tycker om

Det går att handla Bruno Banani-parfymer både i detaljhandeln och på nätet. Hos parfumdreams finns det många presentset, som kombinerar parfymer med duschgel eller deodoranter. En Bruno Banani-doft är en klassiker, en absolut allrounddoft och alltid ett bra val om du vill unna dig en present till dig själv.