Ögonskuggspaletter

150 Artikel
1484
5/5 baserat på alla kundbetyg

Byt look när du vill med ögonskuggspaletter

Med ögonskuggspaletter har du många färger att välja på för att framhäva ögonen på bästa sätt. Det bästa med ögonskuggspaletter jämfört med att köpa en färg i taget är att sminkpaletter innehåller flera olika färger som du kan kombinera eller blanda och sedan sudda så att de går in i varandra perfekt. Vanligen innehåller paletten färger som är specifikt valda för att kunna kombineras. Dessutom är det oftast mera prisvärt att köpa en ögonskuggspalett än att köpa färgerna separat.

Det finns ögonskuggspaletter som innehåller en färg i flera olika nyanser så att du kan hitta eller blanda en färgnyans som framhäver din ögonfärg perfekt. Men det finns även sminkpaletter med helt olika färger så att du har en färg som passar för varje tillfälle. Mörkare färger till kvällen, ljusa nyanser på dagen eller djärva färger när du vill sticka ut? Med rätt ögonskuggspalett är det inget problem. Bland det stora utbudet finns det något för alla.

Särskilt populära:

Vilken ögonskuggspalett ska jag välja till min ögonfärg?

Det kan vara svårt att välja en ögonskuggspalett som framhäver den egna ögonfärgen. Här kommer några tips som hjälper dig välja rätt.

  • Blå ögon: Om du har blå ögon passar ögonskuggspaletter i varma färger. Sminkpaletten för dig med blå ögon får gärna även innehålla varma nyanser i grått och brunt.
  • Bruna ögon: Till bruna ögon är det snyggt med plommonnyanser. Även turkos och blått är färger som passar bruna ögon. Snyggt till vardags är olika nyanser av grått.
  • Gröna ögon: Gröna ögon framhävs bäst om ögonskuggspaletten innehåller komplementfärger till grönt. Komplementfärger till grönt är nyanser i lila och rosa som drar åt rött. Varma nyanser i brunt är också jättesnygga till gröna ögon och får dem att glittra.
  • Grå ögon: Många olika färger passar till grå ögon, bland annat grått som är något mörkare än ögonfärgen och brunt. Nyanser i lila, rosa och nude är andra färger som fungerar bra till grå ögon.

Med en ögonskuggsprimer och rätt ögonskuggsborste går det kvickt att skapa en uttrycksfull look som framhäver dina ögon.

Köp ögonskuggspaletter hos parfumdreams

Du kan välja mellan ögonskuggspaletter med bara fyra eller fem färger eller frossa i paletter med 15 eller 20 olika färger. Då har du möjlighet att köpa just den storlek och färgkombination som passar dig bäst. Hos parfumdreams finns många olika paletter i alla färger och nyanser så att du hittar precis den du vill ha.